reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Ewelcia, ja daję Bebilon comfort 1 i mój mały normanie ma kupki ok, a kosztuje ok 20 zł, ale tak naprawdę to różnie, bo w jednej aptece zapłaciłam nawet 28,90, a ostatnio w auchan było po 19,99:szok::tak:

Nika, ja małego zaszczepiłam szczepionka 6 w 1 i na rotawirusa, a w czerwcu znowu 6 w 1 rotawirus i chyba jeszcze na pneumokoki, ale nad tą ostatnia to się jeszcze zastanawiamy, ale wszystko przemawia za tym, zeby ją dac małemu i lekarka bardzo nam polecała.... Kurcze, czy te szczepionki muszą być aż takie drogie?????....:szok::wściekła/y:

reklama
Ewelcia, ja nie narzekam, mój mały wsuwa, ze aż miło popatrzeć:-DA gada jeszcze lepiej, hehehe, wspaniałe są nasze dzieciaczki:tak::-)

Nika u nas w aptece 5 w 1 kosztuje ok 105 zł, a 6 w 1 174 zł, do tego Rotawirus to koszt 300 zł( trzeba dać 2 dawki) a na pneumokoki ok 260 zł ( 3 dawki):szok::wściekła/y:

Ja mam chociaz to szczescie ze synek ma Tutaj za darmo szczepionki.
Tylko ze jeszcze nam nic nie przyszlo w zwiasku z Karta Medyczna i teraz jak bym chciala isc do lekarza to musze 50e zaplacic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miroslawa ale roznica w cenie:angry:.
Zreszta tu tez tak jest!!!

A nam pediatra mówiła, że na te pneumokoki to zupełnie bez sensu....i żeby nie szczepić.
A na rotawirusa tylko wtedy, gdy dziecko będzie chodzić do żłobka lub gdy będzie miało częsty kontakt z małymi dziećmi (np. rodzeństwo w wieku przedszkolnym).

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, ja jak zwykle tu przychodze tylko z problemem. niestety jestem sama w domu i nie mam czasu na nic teraz. dodatkowo ucze sie do egzaminu we wrzesniu.

mam znowu problem. moze jestem przerwazliwiona juz ale to mnie niepokoi bardzo. moj Olek zazwyczaj kladzie glowke zwracajac sie w strone lewą. a za prawym uszkiem zaczely mu strasznie wypadac wloski. i dzisiaj podeszlam zlapalam kępkę włosów i bez specjalnego pociagniecia wyszly i zostaly nmi w palcach. tpo samo jest na czubku główki. czy to normalne zeby az tak dziecku wypdaly wloski? boje sie az dzwonic do lekarza. normalnie jak bym z nim teraz usiadla to pewnie wszystkie bym mu "powyrywała" :(

Do góry