Agusia1987
Entuzjast(k)a
Moje maleństwo ćwiczenia jednak dużo dają :-) fajnie że Amelka robi takie postępy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Avanti - ja też mam niejadka - a właściwie NIEJADKEnam cięzko było do 5 dobić teraz nasz cel to 6
![]()
i tak samo myśle co zrobić zeby jej rozepachać żołądek jakos
teraz troche lepiej bo właśnie średnio na 3 dni wychodzi 600 - ale inaczej karmie i częsciej i nawet jak je po 30 ml to sie ciesze :/ - i też sie nie płącze na jedzenie - w nocy po 8-9 godzinach przerwy płacze za butlą! ;p
cieszę się że nie jestem sama bo już się martwiłam że tylko mój Alanek taki anorektyk i Ewelci Szymuś też taki niejadek
MojeMaleństwo Amelka to niezły klocek sie robii cieszę się że rehabilitacje i ćwiczenia pomogły i Amelka taka silna kobitka
![]()