reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)

mój mały ur sie z waga 4.020 a teraz ma lekko 15 kilo![]()

I
ivaz
Gość
Moja chrześnica ma lat 9 wazy 18kg,
Marlena masz co dzwigać!!!
Marlena masz co dzwigać!!!
Gratki dla wszystkich maluchow:-);-)
Widze ze nie tylko moj taki łoboz
Szym jeszcze do niedawna byl grzeczny jak bylismy u kogos a teraz to nawet u kogos nie jest grzeczny....
Wczoraj u znajomych wszystko wywalil z szuflady,wyciagal jakies kable,zwalil dekoder i rozlaczyl....w koszu chcial grzebac
....
Widze ze nie tylko moj taki łoboz

Wczoraj u znajomych wszystko wywalil z szuflady,wyciagal jakies kable,zwalil dekoder i rozlaczyl....w koszu chcial grzebac

my pieluchowaliśmy tylko trochę
a potem kupiliśmy nosidło i ono uchroniło nas przed aparatem
natomiast jeśli chodzi o asymetrię to też zajmowaliśmy innemu dziecku przez 6 m-cy miejsce na rehabilitacji, aż Pani Rehabilitantka powiedziała Nam, że nie ma żadnej asymetrii i napisała pismo do neurologa
a potem kupiliśmy nosidło i ono uchroniło nas przed aparatem
natomiast jeśli chodzi o asymetrię to też zajmowaliśmy innemu dziecku przez 6 m-cy miejsce na rehabilitacji, aż Pani Rehabilitantka powiedziała Nam, że nie ma żadnej asymetrii i napisała pismo do neurologa
madzik_
Fanka BB :)
tlen jak smarujesz maścią to tylko baaaardzo delikatnie, bo większa warstwa(nieprzezroczysta) będzie powodowała rozmiękczanie tej tkanki i nic się nie będzie goiło.
Mi szczerze mówiąc pomogło odstawienie wszelkich masci, bo dopóki się nimi smarowałam to mi się to papralo
(a te wszystkie najlepsze stosowałam
i maltany i purelany itp..).
Odkażałam to też nadmanganianem potasu( w aptece, tani jak barszcz fioletowy roztwór, kupic najlepiej saszetke w kryształkach i sobie 2-3 krysztalki rozpuszczac
). to chyba też sporo pomogło.
Mi szczerze mówiąc pomogło odstawienie wszelkich masci, bo dopóki się nimi smarowałam to mi się to papralo

Odkażałam to też nadmanganianem potasu( w aptece, tani jak barszcz fioletowy roztwór, kupic najlepiej saszetke w kryształkach i sobie 2-3 krysztalki rozpuszczac

reklama
marlena021
Fanka BB :)
oo szuflady to u nas tez jedno z najlepszych miejsc do grzebania.
U nas w koszu juz tez nawet siedzial weszłam do kuchni a on sobie w nim grzebał