reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
mnie Marcelina tez niestety gryzie
ma dziewczyna 8 zębów więc ma czym
prawego sutka mocno nadgryzał i niestety kiepsko się goi :-(
mleko i maść nie pomaga, może któraś z Was zna inny sposób

Gratki dla wszystkich maluchow:-);-)
Widze ze nie tylko moj taki łoboz:cool2: Szym jeszcze do niedawna byl grzeczny jak bylismy u kogos a teraz to nawet u kogos nie jest grzeczny....
Wczoraj u znajomych wszystko wywalil z szuflady,wyciagal jakies kable,zwalil dekoder i rozlaczyl....w koszu chcial grzebac:baffled:....

my pieluchowaliśmy tylko trochę
a potem kupiliśmy nosidło i ono uchroniło nas przed aparatem
natomiast jeśli chodzi o asymetrię to też zajmowaliśmy innemu dziecku przez 6 m-cy miejsce na rehabilitacji, aż Pani Rehabilitantka powiedziała Nam, że nie ma żadnej asymetrii i napisała pismo do neurologa

tlen jak smarujesz maścią to tylko baaaardzo delikatnie, bo większa warstwa(nieprzezroczysta) będzie powodowała rozmiękczanie tej tkanki i nic się nie będzie goiło.
Mi szczerze mówiąc pomogło odstawienie wszelkich masci, bo dopóki się nimi smarowałam to mi się to papralo:baffled::baffled:(a te wszystkie najlepsze stosowałam:baffled: i maltany i purelany itp..).
Odkażałam to też nadmanganianem potasu( w aptece, tani jak barszcz fioletowy roztwór, kupic najlepiej saszetke w kryształkach i sobie 2-3 krysztalki rozpuszczac:tak:). to chyba też sporo pomogło.

reklama
Do góry