reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

miotlice Flegamina i Flavamed są wykrztuśne więc podaje się je przy mokrym kaszlu w dzień, a na suchy kaszel i na noc Stodal, Drosetux albo syrok prawoślazowy, tylko kupując musisz się zapytać, który będzie najlepszy dla takiego małego dziecka i ile możesz go dać

maniulka Kuba też jeszcze na szczęście żadnych syropków nie pił, jego pierwszą chorobą jest teraz trzydniówka, która objawiła się wysypką, a gorączkę miał przez jedną noc ;]

Zdrówka dzieciaczkom!!!!! :)))

reklama
Marysia wymiotuje,ma rozwolnienie i gorączkę.Najgorsze jest to że jutro ma wizytę u endokrynologa na którą czekamy 2 mies. , zadzwoniłam czy nie da sie przełożyć to powiedzieli mi ze najblizszy termin wolny jest w lipcu.Nie wiem jak tam jutro z nią pojadę :(

Iwona to chyba musisz małej coś podać na zatrzymanie, smecte albo jagody tylko takie prawdziwe, albo jeszcze coś innego co tam masz, zbijesz trochę gorączkę, a może do jutra jej przejdzie, oby :)

Iwona - tak jak mówi Agniesia, postaraj się zbić gorączkę, daj coś \na wstrzymanie, weź dodatkowy komplet, albo i 2 ciuchów na przebranie i idź, skoro tyle czekałaś na wizytę, a następny termin dopiero w lipcu, to chyba warto się przemęczyć,
Może do jutra Marysi się poprawi choć troszkę :tak::tak:

Tak na Uni.A co Maniulka byłaś tam?Gdzie tam jest endokrynolog ,zktórej strony trzeba wejść?
Dziewczyny a co do smecty to od wczoraj dałam 3 opakowanie i nie pomaga.

Iwona od 10 lat tam chodzimy
To jest wejscie K ono jest zaraz koło oddziału św.Mikołaja,po lewej stronie parkuja samochody tak na dziko a wejście jest po prawej,nie wchodząc na teraz szpitala tym wejściem głównym.
Jagody to może być problem bo nie wiem czy masz a są rewelacyjne,a może ten soczek hippa??

Dzięki Maniulka ,mmniej więcej juz wiem ,tak jak piszesz to chyba obok wejścia na izbę przyjęć dziecięca,tak?
Jagody z chęcią bym jej dała ale nie mam a wsklepie to raczej ich nigdy nie widziałam.Spróbuje z soczkiem hippa ale nie wiem czy Marysia go wypije bo ona nigdy nic nie chce pić.W ciągu dnia (jak jest zdrowa) wypija dwa razy po 120 ml mleka i to wszystko.Nawet żadnego soczku nigdy nie chce.Ale dzisaj wymiotowała tylko raz więc może do jutra trochę sie to uspokoi.

reklama
no jagody to ciężko, ja mam w słoikach zawekowane z tamtego roku jeszcze, pomagają jeszcze owoce borówki czernicy, gorzka mocna herbata, ale tego może Ci nie wypić, możesz też podać probiotyk, żeby unormować florę w jelitach, a tak w ogóle jeśli ma gorączkę, to może być jakiś wirus i chyba lepiej było by iść do lekarza

Do góry