reklama

Wszystko o porodzie

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja polozna tez we wtorek na ktg powiedziala, ze jak chce cos przyspieszyc to serduszkowanie poleca ...i serduszkowanie bylo ale Szkrabkowi chyba bardzo dobrze w obecnym miejscu, bo oznak nie daje, ze chcialby sie wydostac - a pozostalo mu tylko 10 dni...

reklama
też myśle ze w tym tygodniu się coś ruszy:-) też chce miec to juz za sobą:rofl2:
wczoraj śmiałam się z M ze wszystkie nasze znajome nawet te co miały terminy na połowe września porodziły tylko nie ja:tak: nasz Filipek czeka do poniedziałku az babcia wróci później może mu troszke pomożemy z M;-)
CZy któraś mamusia potwierdzi ze serduszkowanie przyśpiesza poród? czy to raczej nieprawda:-)
U mnie sie nie sprawdzilo i kochalismy sie do ostatniego dnia przed porodem a jagodka urodzila sie po terminie tydzien :tak:

Ja słyszałam, że oprócz seksu dobrym sposobem na przyśpieszenie porodu jest wypicie 2 łyżek oleju rycynowego lub umycie podłogi w całym mieszkaniu na kolanach ... poczekam jeszcze tydzień lub dwa i zacznę wypróbowywac te metody, każdą po kolei ;-)

ja chyba muszę iść spać...nie stykają mi się neurony...mialam się wlasnie pytać czy zabezpieczacie się teraz jakoś przy kochaniu, żeby w ciąże drugi raz nie zajsć...:)

ostatnio oglądałam taki odcinek dr.house , w którym kobieta urodziła dziecko, ale okazało się ,że jest jeszcze w ciąży z drugim tylko młodszym - i właśnie miała dwie macice. Dobrze ,że to tylko film...

reklama
w sumie z tym seksem to chyba prawda bo ja po ostatnim przytulanku z moim m mialam skurcze, tyle ze ustaly na szczescie po 2 godzinach :-D
ale byl w strachu, nie ma co :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry