reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko o szyjce macicy

dziewczyny, czy jak brałyście fenetorol to odstawiłyście witaminki ??? Na ulotce fenetorolu jest napisane aby nie stosować razem ze środkami  zawierającymi wapń i witaminę D. A moje witaminki (feminatal) własnie zawierają Witaminę D i jest to dzienne zapotrzebowanie na tą witaminkę. Czy miałyście pododbą sytuację?? i czy należy odstawić te witaminki??  :)
pozdrawiam

reklama
Zuchos ja fenoterol i isoptrin dostawałam dożylnie i lekarz na wizycie pewnego dnia spytał się mnie czy biorę witaminy ..odpowiedzialam że Feminatal i odpowiedział....dobrze....więc na to wygląda że można brać....

ja tez biore witaminki ( teraz Materne, bo Feminatal ostatnio mi popękały tebletki !) + Magnez+ Fenoterol i Isoptin. Probowałam odstawic magnez. ale takich skurczy w nogach dostałam w nocy, ze znow biore.

lindsay nie odstawiaj magnezu bo on zapobiega też skurczom macicy...już nie mówiąc o tym że chroni przed skurczami łydek....a to tak strasznie boli :(

Lindsay, ja juz wspominałam zaraz po ubiegłotygodniowej wizycie, że magnezu to ja co 4 godziny - 4 tabletki!
Feminatal, owkors, sorbifer, fenoterol, isoptin, no spa, aspargin, jakiś preparat z potasem, czopki rozkurczowe i hydroxyzyna!

reklama
Małgosia uważaj na hydroxyzyne!!! ja dostawałam relanium 5....specjalnie mi dawali bo spałam im całą dobę i mieli moje marudzenie z głowy

Do góry