Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My wybralismy kolor 133 (brazowy+jasny bez+pomaranczowy). Ja jak i pani w sklepie bylysmy za kolkami nieskretnymi wiec nie mialam tego dylematu. Alu Plus jest tak wywazony ze jednym palcem mozesz go podwazyc na tylnych kolach i zakrecic a z kolkami skrecanymi roznie jest i czesto dziewczyny je po prostu blokuja bo wiecej z nim walki niz przyjemnosci. Dla mnie najwazniejsze bylo to ze jest to wozek na paskach niz to jakie ma kola.Bluetooth a na jaki kolor się zdecydowaliście? My pod koniec miesiąca wybieramy się zamówić Jedo, sprzedawca mówił że możemy w najgorszym przypadku czekać 6 tyg, kolor mamy wstępnie wybany ( z katalogu nr 130, granat + jadnoniebieski+ jasny beż) natomiast nadal się zastanawiam nad wersją czy Jedo Bartatina Alu Plus Classic czy Jedo Fyn 4SD Classic ze skrętnymi kołami, sprzedawca mówił że ten drugi lepszy, chociaż bardziej jestem za tym pierwszym, muszę jeszcze pogłówkować![]()