Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

karola
skoro go prónowałaś i asuje to bierz, wygląda fajnie
my sie niby zdecydowaliśmy a mąż sie ociąga z zamówieniem już takim ostatecznym już tydzień.
dziuba gratuluję udanego zakupu !!
Karola wózek wizualnie bradzo fajny, wygląda też na solidny,cena przystępna. W Łodzi nie spotkałam tego modelu ale patrząc na zdjęcie to bym się nad nim zastanowiła.
Ja nowego wózka też nie piorę, tak jak większość dziewczyn wystawiam na balkon i wietrzę :-)
dziuba sliczna masz core a wozek, faktycznie chyba bedziesz musiala nowy kupic albo grafik ustalic kiedy lalki a kiedy Milenka go bedzie mogla uzywac
asia do tej pory wszyscy ktorzy mieli wersje na pasach zaprzeczali temu zeby bylo jakiekolwiek zagrozenie wypadniecia dziecka z wozka wiec ja sie nie boje. W spacerowce bedzie w pasach a w gondoli to nie wiem co taki szkrab musialby robic zeby wypasc z takiego wozka.
moja też wczoraj w wózku swoją dzidzie woziła po salonie

Agusia ja też mam jedo fyn 4 ds w kolorze 185 - kolor jest identyczny jak na stronie i z wózka jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.