no to teraz opisze moj dzisiejszy pobyt w sklepie z wozkami
przede wszystkim okazalo sie, ze mamy ograniczony wybor ze wzgledu na nasza glupia winde. to taka stara winda z podwojnymi drzwiami i wjazd do windy jest przez to bardzo waski (61 cm) i przez to wiekszosc wozkow odpada. ja juz bylam zalamana, ale maz widzac zblizajace sie lzy i smutna minke zaraz poszedl do sprzedawcy po pomoc. sprzedawca zna problem, wiec byl przygotowany
w koncu wybralismy
emmaljunga smart duo combi. kolor chyba ten:
http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?&grupa_p=1&przedm=4870794&__powrot=-1&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F4856189%2F4858516&grp=&sortuj=
wozek jest bardzo fajny, cena moze troche mniej, ale dostalismy od dziadkow 2000 na wozek, wiec nie bede marudzic. w necie mozna kupic za 1600-1650 zl. do tego stelaza pasuje tez fotelik maxi cosi cabrio. no i ma bardzo duza gondolke, a w cenie jest tez spiworek, folia przeciwdeszczowa i torba
a jeszcze takie moje
spostrzezenia z ogladania wozkow:
- niektore budki koszmarnie glosno sie skladaja! chyba umarlego by obudzili, a co dopiero maluszka ...
- nie przekonaly mnie skretne kola bez mozliwosci blokady. niby dobrze skreca, ale do tylu nie mozna wogole jechac na tych kolach! takze przed zakupem sprawdzcie, czy wam to pasuje
- kolory ze zdjec bardzo roznia sie od tych rzeczywistych!
no i tyle. teraz juz moge spokojnie czekac na dobra promocje i kupowac