reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

madziulanatasza, ja calkiem niedawno robilam mielone metoda pieczenia ;-) Normalnie zmielilam miesko, dodalam wszystkie dodatki - cebula, jajko, bulka itd, obtoczylam w bulce tartej, zrobilam spore kuleczki, w srodku zrobilam zaglebienie w ktore wlalam po kropli oliwy z oliwek, a wczesniej wylozylam wszystko na blache - na papier do pieczenia. Pieklo sie dluzej niz normalnie sie smazy, bo chyba kolo 50 minut, ale bez stania przy patelni, chudziutkie miesko, naprawde pyszne, a dodatkowo po przygotowaniu i wsadzeniu mieska do piekarnika zdazylam obrac i ugotowac ziemniaczki i zrobic surowke - wiec oszczednosc czasu no i zdrowiej. A poza tym mamy grilla elektrycznego wiec ostatnio dosc czesto jemy piers z kurczaczka grillowana - tez zdrowiej i chyba smaczniej niz kotlety... Ja to moze sie az tak nie przejmuje, bo tak malo jem, ze mi wszystko jedno, ale moj malzonek po ostatniej wizycie w szpitalu ma bardzo uwazac na cholesterol i boze bron smazonego...

reklama
Ach muszę się zmusić do takich zmain w diecie ,dziś coś mam apetyt ,bo czuję się ciągle głodna:tak::tak::tak: walczę ze sobą,ale mam nadzieję ,że nie ulegnę karoo-kp chciałabym nie mieć apetytu!:tak::tak::tak:

madziulanatasza, ja swego czasu korzystalam z diety rolleticowej i powiem Ci, ze efekty bylo widac bardzo szybko, a nie chodzilam glodna - tam tak sie dobiera pokarmy, zeby jesc zawsze wtedy kiedy jestes glodna - wrecz zakazane jest byc glodnym i nie wolno dopuscic do uczucia glodu. Fakt, ze po trzech tygodniach diete przerwalam, ale nie z braku checi albo braku efektow - po prostu okazalo sie ze jestem w ciazy ;-)
A schudlam wtedy 7 kilo - fakt, ze na poczatku to po prostu woda z organizmu zatrzymywana przez sol odeszla, ale pozniej tez szybko schodzilam z wagi. Czekam teraz na wieksza ilosc warzyw w dobrej cenie i moze jeszcze raz sobie zafunduje...

karoo-kp pierwszy raz słyszę o takiej diecie zaintrygowałaś mnie poszukam w internecie.....a jak nie znajd e to zgłoszę się do ciebie:tak: ta dieta ma coś wspólnego z nie łączeniem węglowodanów z białkami???? dałam rade dziś ,ale po południu to aż mnie nosiło.....komórki tłuszczowe zaczynają domagać się o swoje czy co??:-D

karoo a może coś więcej o tej diecie napiszesz?? a jak Twoje wyniki, przyznaj się kochana ile w dół:tak::-D
polecam Wam tą Lineę, nie czuję w ogóle głodu, o słodkim już nie wspominając, waga lekko drgnęła w dół, ale brzuch mi się zmniejszył znacznie, biorę na razie tydzień po 3 tabletki na dzień, zobaczymy co dalej będzie:-p

Bedyta, a co jest w skladzie tej Linei? Nie chce przegiac biorac juz Meridie.

Co do diety, to jest bardzo restrykcyjna i jesli sie chociaz jeden dzien w tygodniu "zbladzi" to trzeba calosc zaczynac od poczatku. Nie opiera sie na nielaczeniu weglowodanow z tluszczami. Pierwszy tydzien - podstawa diety - oczyszczenie organizmu ze zlogow toksyn, drugi tydzien dochodzi kilka produktow, trzeci kilka nastepnych i tak dalej. Dotarlam tylko do trzeciego, wiec tylko do trzeciego mam skladniki, ale tak naprawde te tygodnie sa najwazniejsze i niewiele wiecej potem wchodzi.
Dieta odpada dla kawoszy i mlekoszy :p bo kawe powinno sie odstawic calkowicie, a jesli nie calkowicie to przynajmniej pic max jedna dziennie - bez mleka oczywiscie. I duuuuuzo wody.

Naprawde powaznie zaczynam sie zastanawiac nad ta dietka po raz kolejny... Rewelacyjnie sie po niej czulam...

Nie znalazłam jej w internecie,tylko jakieś urządzenie do masażu o tej nazwie:-D Ale jeśli kawa odpada to nic z tego,2 to niezbędne minimum:tak:Zaczęłam zastanawiać się nad lineą,ale jakoś trudno mi uwierzyć ,że nie będę czuła głodu po niej....w ogóle bym chciała trochę szybciej chudnąć ,brzuch zgubić:tak: zobaczę ile w tym tygodniu zejdę z wagi :tak:

reklama
madziulanatasza, diety stosowanej przy masazu rolletic nie znajdziesz nigdzie na stronkach internetowych, bo to autorski program i zakupuje sie po prostu ksiazeczki za jakies 5 czy 7 zlotych za jedna - dieta jest na 14 albo 15 tygodni i powoli wprowadzane sa rozne pokarmy az do normalnej diety dla czlowieka dostosowanej do potrzeb fizjologicznych. Ja z pamieci kojarze produkty jak jeszcze na rolletic chodzilam :-)

Do góry