Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez sądzę że nie mozemy popadać w skrajność i odrzucać prawie wszystkiegoHej Dziewczynki!
Jak tam Wam weekend mija? Ja dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam na temat kaszek! Okazuje sie ze kaszki Bobovity czy Nestle wcale nie są gorsze od Holle itp. Wszystkie kaszki mleczne, nawet Holle zawierają olej palmowy, który jest składnikiem mleka modyfikowanego, które te kaszki zawierają! W kaszkach bezmlecznych go nie ma i to zarówno w Bobovicie jak i Holle! Wiec myśle ze spokojnie można stosować wszystkie kaszki
No to sie nawymadrzalam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie teście oboje mają grupe a my siedzimy zamknięci na gorzeNiech ta zima sie juz skończy ... u nas tez starsza zasmarkana [emoji20] byle do wiosny a najlepiej do lata [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest bez pieluchy golasek tez nie?Ja też zrobiłam mężowi syrop z cukru i cebuli. Jadł też chleb z czosnkiem i popijał ciepłym mlekiem z miodem. Smarowałam go maścią rozgrzewającąAle sama nie wiem czy te domowe sposoby pomogły. Zaczął brać też PolopiryneS.
Ja jutro mam z małym rehabilitację, ale nie pojedziemy bo jest chory. Dalej się nie przekręca na brzuch. On nie ma siły w rękach, martwie się i zastanawiam czy nie powinnam zmienić rehabilitantki i pójść prywatnie.