Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wynik wskazuje na Bardzo wczesna ciąże . Tak naprawdę to najlepiej zrob betę za 48h i sprawdź przyrost .Witam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
A który to dzień cyklu? U mnie beta 50 w 32dc. Po 48h 72 więc za mały przyrost... Koniecznie zrób badanie za 48h w tym samym laboratorium.Witam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
Wynik bety wskazuje że jesteś w ciąży więc gratuluję . Po 48 godzinach ponów badanie i sprawdź o ile urosło. Jeszcze raz gratkiWitam dziś odebralam wynik beta hcg czy możecie mi powiedzieć czy wynik jest dobry??
A który to dzień cyklu? U mnie beta 50 w 32dc. Po 48h 72 więc za mały przyrost... Koniecznie zrób badanie za 48h w tym samym laboratorium.
Dziękuję bardzoWynik bety wskazuje że jesteś w ciąży więc gratuluję . Po 48 godzinach ponów badanie i sprawdź o ile urosło. Jeszcze raz gratki![]()
Ja tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrastaDziękuję bardzotrochę się zmartwiłam że taki słaby wynik
ale to wczesna ciążą i może dlatego
czy badałaś przyrost po 48h? ile wyszło?Ja tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrasta![]()
92czy badałaś przyrost po 48h? ile wyszło?
czyli super
Warto powtórzyć i być dobrej myśli może akurat ma taki przyrost skokowy. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrzeczyli superu mnie niestety nie rokuje dobrze, ale zrobię ostatni raz jutro betę...