sylwia8708
Fanka BB :)
Ja za toxo i HIV płaciłam razem 50 zł, nie wiem ile kosztuje samo hiv
Co gabinet to różne ceny
Co gabinet to różne ceny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No widzisz bebzonik mowilam ze bedzie ok :-) Super ze z watroba wszystko dobrze i ze nie musisz gdzies po szpitalach sie wloczyc.Odebrałam wynki na próby wątrobowe i wczystko jest git. Wyniki w normie, więc te krosteczki na brzuszku to pewnie tylko potówki, uuffff...
madzik ja robiłam HCV ale nie pamiętam ile kosztowało..czyli znaczy się niedużo-myślę że w granicach 20 zł..HIv nie robiłam, ale koszt u nas to 35zł..
Ja tez mam glukozę zrobić, jakoś za tydzień. Ale mam zjeść śniadanie i po godzinie wypić 50g glukozy i iść na badanie. Mam nie iść na czczo..dziwnie jakoś. Czytam, że wy chodzicie po 2 razy na kłucie..ja w 1-szej ciązy tez szłam raz, ale na czczo musiałam to wypić i pobrać krew, ale tylko raz. A teraz kazał zjeść i dopiero iść..
U nas w labo sa dwie próby tyle że jedna jest tańsza troche od drugiej i całość wychodzi gdzieś ok 60-70 zł.Na cytomegalię jest podobnie ale nie wiem jaka jest u nas cena bo nie patrzyłam.