Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, tak ja wiem... Ale dziwne jest to że w czerwcu była taka poprawa a teraz jeszcze gorzej... No nic zawieszamy broń i tyleSpermatogeneza trwa 72 dni. Jeśli bierze tabletki 2-3 tygodnie to wiadomo, że nie zadziałają.
Minimalny czas brania to 72 dni, a zaleca się pół roku, potem należy powtórzyć badanie, bo te plemniki, które już zostały wyprodukowane, nie zmienia się nagle na lepsze. Chodzi o nowa produkcję, ona ma być lepsza [emoji4]
Podstawa to wizyta u androloga, a w drugiej kolejności suplementy ponieważ jeżeli okaże się że to żylaki to tabletki nic nie pomogąHej... Ja mogę wam polecić tabletki które mój mąż brał przed zabiegiem inseminacji przez 3 tygodnie i naprawdę wyniki były o niebo lepsze... To nucleox i jeszcze jakieś ale nie pamiętam nazwy były cholernie drogie na miesiąc ok 500zlobecnie przyjmuje fertilmen plus i mają bardzo podobny skład jak poprzednie leki a są tańsze bo ok 150zl na miesiąc
także te pierwsze polecam a co drugich to dam wam znać w poniedziałek czy nie działają
![]()
Oczywiście że tak. Ja tylko mówię co u nas pomogło i co polecam. Wszystkie te suplementy były zalecone przez mojego ginekologa, który jest również andrologiem i ma klinikę leczenia niepłodności.Podstawa to wizyta u androloga, a w drugiej kolejności suplementy ponieważ jeżeli okaże się że to żylaki to tabletki nic nie pomogą
Dla pocieszenia dodam, że mój partner nie miał nawet 1 mln w ml ejakulatu. Stwierdzono kryptozoospermie.
W drugim badaniu, chyba z 3 tygodnie później, udał się do urloga i ten powtórzył badanie i wyszło duuuuuuuzo lepiej. I urolog poiwedzial że wyniki są wystarczające do zapłodnienia, jednak nie udało nam się jeszcze zajść w ciążę.
Ja się załamałam i wylam przez ten cały czas. Z perspektywy czasu żałuję że tak zareagowałam.