ZUZA.80
Fanka BB :)
ja akurat z cybexami nie mam doświadczenia, więc nie pomogęAno widzisz, u nas zmieszczą się te pojemniczki bez problemu, bo akurat będzie miejsce obok łóżeczka.
No myślę cały czas o foteliku... Ale męża nie ma, bo wyjechał na weekend i nie ma kto pomóc mi w podjęciu decyzji.. :/ Myślałam pierwotnie o Cybexie Cloud Q, bo on się rozkłada na płasko, ale tak sobie teraz myślę, czy nie lepszy byłby Aton M (tylko że nie za bardzo widzę, czym się te wszystkie Cybexy Aton Q, M i 5 różnią, oprócz tego, że Cloud Q rozkłada się na płasko, no i ceny mają różne). Bo do Aton M kupuje się bazę isofix, która jednocześnie może posłużyć później do kolejnego fotelika 0-18 kg Siron M. I mam teraz myślenie, bo zastanawiam się, czy w takim razie jest sens kupować ten Aton, skoro można kupić od razu Sirona M (oba są RWF)? Ale z drugiej strony, ten 0-18 kg nie nadaje się do "włożenia" na stelaż wózka przy jakiś szybkich zakupach albo wizycie w przychodni. Więc jednak fotelik, który można "przenosić" jest nieodzowny.
Do pozostałych Cybexów kupuje się bazę Isofix, która nie będzie pasowała później do większego fotelika.. No i kurcze się zamotałam w tym myśleniu i nie wiem co zrobić..
no mówiłam, że nie pomogę