reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Fajna rzecz wynalazlam. Chyba sie na to skusze. Nosidełko z Wełny Shelter Jade
I super maja rzeczy na motherhood.pl Na pewno kupie otulaczek, recznik, pieluszki bawelniane, kocyk dwustronny i materacyk do przewijania. Mam ten kojec do spania i jestem jego wielbicielka. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nosidełko rewelacyjne, ale cena już nie taka przystępna... zwykłe nosidełka są dużo tańsze, nie wiem jak chusty

macku - jezeli chcesz karmic cyckiem to po co Ci ten zestaw??? ;-)
Pisałam juz wczesniej, ze maja tanie te zestwy i faktycznie opłaca sie wziąć bo innych firm to dwie butelki tyle kosztuja;-) Ale jesli chcesz karmic piersia to mogą sie nie przydac;-)
Ja dzieci wychowałam na butelkach, nie miałam wyjscia, ale np moja sis jak karmiła cyckiem to w ogóle butelek nie miała. Maluchy piły z kubeczka niekapka, przez słomke a butlo nigdy:tak:

macku - jezeli chcesz karmic cyckiem to po co Ci ten zestaw??? ;-)
Pisałam juz wczesniej, ze maja tanie te zestwy i faktycznie opłaca sie wziąć bo innych firm to dwie butelki tyle kosztuja;-) Ale jesli chcesz karmic piersia to mogą sie nie przydac;-)
Ja dzieci wychowałam na butelkach, nie miałam wyjscia, ale np moja sis jak karmiła cyckiem to w ogóle butelek nie miała. Maluchy piły z kubeczka niekapka, przez słomke a butlo nigdy:tak:
No tylko, że ja jakoś w styczniu będę musiała wrócić do pracy... Wtedy już beż butli się nie obędzie. Ale czy te z tego zestawu się zdadzą?

macku - butelka to butelka jaka by nie była to do czegos sie nada
wink2.gif

Smoczki sie zmienia w zaleznosci od wieku dzidzi i czy to do gęstej kaszy czy rzadkiego picia. Alle zestaw wydaje mi sie korzystny.

Do smoczow, pojechlismy do tesciowej z małymi bl i ona przygotowywała im mleko, ja patrze co ona robi
eek.gif
a ona nacina smoki
shocked.gif
To my latalismy po sklepach i szukalismy odpowiednich a ona w minute je załatwiła
baffled5wh.gif

Ja mam tylko taka małą sugestię, może sie komuś przyda - klapki do szpitala, to tylko japonki. Ja nie lubię ich, bo nie przepadam za tym paskiemj między palcami, więc kupiłam sobie takie z paskiem przez cała szerokość stopy i co???? i ich nawet nie włozyłam, bo mi nogi tak spuchły od ciepła, że nie dałam rady ich ubrać.

Fajna rzecz wynalazlam. Chyba sie na to skusze. Nosidełko z Wełny Shelter Jade
I super maja rzeczy na motherhood.pl Na pewno kupie otulaczek, recznik, pieluszki bawelniane, kocyk dwustronny i materacyk do przewijania. Mam ten kojec do spania i jestem jego wielbicielka. :)

Kupiłam to nosidło...podobno w stanie idealnym (jeszcze nie doszło) na Allegro za 37 zł...warto więc poszperać :)

reklama
katrina - Nie przepadam za japonkami i jak bede miała problem z opuchlizną to kupie sobie takie typowo sportowe szerokie;-)

Do góry