• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla bejbusia

Dziewczyny chcialm sie poradzic odnosnie lozeczka dla dzieci zupelnie nie mam pojecia jakie zakupic podobaja mi sie turystyczne moji znajomi maja i sa zadowoleni, ale nie jestem do konca przekonana co do nich.Macie juz lozeczka czy macie zamiar dopiero kupowac? Prosze o rade i z gory dziekuje Pozdrawiam :)

reklama
Ja mam po kuzynce-zwykłe drewniane, można regulować wysokość- wiadomo najpierw będzie wyżej, potem jak starsze- niżej. Dobrze jest jak pod spodem jest szuflada można schować pościel na przykład. Przy kupnie zwróć uwagę na twardość materacyka, podobno półtwardy jest najlepszy. I fajnie jest mieć ochronne jakby to nazwać "ścianki" na szczebelki żeby dzidzia nic sobie nie zrobiła :)

Dzis odwiedzilam sklep z lozeczkami i za lozeczko materacyk i posciel z ochraniaczem wyszlo 350 zeta mysle ze to nie tak duzo bo lozeczko najtansze ale calkiem niezle wiec chybA sie skusze ale to dopiero jak sie dzidzia urodzi i uzbieram wiecej kasy
Dzieki Izabelka

Ja tez polecam zwykle drewniane lozeczko ,te turystyczne wczale nie sa najtansze bo najtaniej widzialam za 200zl a z tego co wiem to nie kazde ma regulacje wysokosci ,a naprawde przy malenstwie tak schylac sie na dno lozeczka to niezbyt przyjemne:(
Najlepszesa wlasnie z regulacja a drewniane maja wszystkie nawet te najtansze:)
pozdrawiam .
Bunia a zastanawialas sie nad allegro ? Ostatnio kolezanka kupowala caly komplet n a allegro u jednego goscia zalezalo jej na kasie wiec brala rzeczy najtansze ,i tak za lozeczko zaplacila 125zl,za poscielz ochraniaczem na lozeczko 3 czesci bardzo ladne takie niebieskie w ksiezyce zaplacila 35zl ,za koldre i podusie do lozeczka 36zl ,a za materaz piankowo kokosowy 70 zl ,za caly komplet wyszlo ja 270-zl okolo +20 zl za przesylke wszystko .
czyli razem okolo 300zl oszczedzasz w ten sposob 50zl .
my wlasnie dostalismy chuste dizsiaj super jest nawet Oskar sie w nia miesci i bardzo mu sie spodobalo :)
naprawde z reka na sercu polecam :)

Widziałam wczoraj łóżeczko, któe dostanie nasze maleństwo od moich rodziców. Ojciec sam je zrobił. Fajnie mu wyszło.
Całe drewniane, trzy poziomy, szuflada u dołu i jeszcze takie ozdobne boczki. Fajniutkie. NO i kolorek też ma fajny.
Jeszcze tylko muisze wybrać materacyk i pościel.
Jaki matreracyk polecacie?

witam:)

ja napewno wybiore drewniane.. z szuflada .. i wyjmowanymi szczebelkami posluzy na troche dluzej...
do turystycznego troche mniej jestem przekonana.. (chyba ze na wyjazdach) bo jak dzecko zacznie wstawac te
drewniiane szczebelki sa bardzo pomocne...

a materacyk musi byc twardszy.. w jakies gazecie byl artykul o materacykach jakie wybierac i dlaczego
bo sa nawet takie z trawa morska :) zeskanuje jak wroce i podrzuce na forum:) a jeszcze sie zapytam poloznej
napewno dla dobra dzecka nie piankowy ::)

Aniolekk

Witam mamunie, ja już też mam cały komplecik w pokoiku naszej niuni :) Jak to wszystko ślicznie wygląda :) Łóżeczko kupiłam w sklepie internetowym za 105 zł :), też ma trzy poziomy wysokości i wyjmowane szczebelki, niestety jest bez szuflady ale i tak bym z niej nie skorzystała hehe. Materacyk wybrałam piankow-kokosowy, jest z pozytywną opinią IMiD
średniej twardości z pokrowcem zdejmowanym na suwak, ponoć kokos jest ew. pochłaniaczem wilgotności no i nie jest uczulający :) Wózek też już stoi i czeka na werandzie hehe-spacerówka przystosowana dla noworodków Deltima. Dzisiaj właśnie wyruszam na kolejne podboje zakupowe, co prawda musze przejechać całą Wawę żeby się do niego dostać ale ponoć mają tam ceny hurtowe a sklep jest przeogromniasty. Pozdrawiam wszystkie mamunie i małe dzidziunie :)

Dzieki dziewczyny kochane jestescie Dzioobek na alegro juz sie rozgladalam zobacze jeszce w grudniu moze cos sie trafi a jka nie to kupie u siebie :) :) :) :)Pozdrawiam

Agnieszko udanych i owocnych zakupow dla Maluszka zycze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry