reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
pielegniarka go wczoraj probowala zmierzyc ale nie ardzo sie dalo tak na nasze "oko" czyli +/- okolo 32 -33 cm urosl przez te niecale 3 tyg okolo 4 cm ,ale dzieci jak sie rodza w terminie to maja okolo 50 cm :)

Całkiem sporo urosł. Pewnie przystojniaczek z niego wyrośnie. Ciekawe, czy kiedyś opowiesz mu jak wszystkie mocno trzymałyśmy za niego kciuki

opowiem opowiem mamy zamiar z mezem zrobic mu taki album strone o nim i napewno znajda sie tam wszystkie wypowiedzi i zdjecia.
ale to dopiero jak sie wszystko unormuje bo narazie za duzo na glowie .
W koncu to wy jestescie tutaj jego ciotkami:)
jak siadam do kompa to Oskar mowi ze mama idzie do cioci inej :)
co oznacza ze inne ciocie tam sa :)

No i fajnie, ajak się miewa OSKAR? pEWNIE SIĘ cieszy, że spędzasz z nim teraz więcej czasu?
A może macie jakieś jego nowe zdjęcia?/

Oskar cieszy sie ze jestem w domu i chcialby zeby Aleks byl juz z nami ale co bedzie jak Aleks juz bedzie to niewiem .Zdjecia jakies mam chociaz ostatnio nie lubi sie Oskar fotografowac ,poszukam czegos i wkleje zdjecia Oskara :) musze tylko zgrac z aparatu:)

dzioobek, fajnie, że ładnie Aleks rośnie i przybiera na wadze. czekamy na fotki drugiego z przystojniaczków dzioobkowych czyli Oskara. Pozdrów go od cioci Kasi :)

Oskar ucalowany zdjecie na styczniowych mamusiach ,jak muyu powiedzialam ze takie inne ciocie chca obejrzec jego zdjecie to az ladnie zapozowal a tak to ostatnio nie chce pozowac do zdjec:)

DziOObek pisze:
ja polecam body z reala sa w obecnej promocji po niecale 23 zl za 7 sztuk bardzo fajna bawelenka ,takie mieciuszie ,zakupilam dla moich szkrabow i malego i wiekszego bo naprawde super sperawa oczywiscie dla malego kupilam na zas wieksze .
dla Oskara non stop uzywam body i jestem naprawde bardzo zdowolona wiem ze podczas spaceru nawet jak mu sie podciagnie bluzeczka do gory to plecki ma zakryte .
a wychodza po 3,3 /sztuke:)
http://www.real.pl/obr/oferta/16OK1128524636.jpg

mmm tesciowa wspomnialas ze juz to kupila poki zastanowialismy sie ;D

reklama
Do góry