• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
pielegniarka go wczoraj probowala zmierzyc ale nie ardzo sie dalo tak na nasze "oko" czyli +/- okolo 32 -33 cm urosl przez te niecale 3 tyg okolo 4 cm ,ale dzieci jak sie rodza w terminie to maja okolo 50 cm :)

opowiem opowiem mamy zamiar z mezem zrobic mu taki album strone o nim i napewno znajda sie tam wszystkie wypowiedzi i zdjecia.
ale to dopiero jak sie wszystko unormuje bo narazie za duzo na glowie .
W koncu to wy jestescie tutaj jego ciotkami:)
jak siadam do kompa to Oskar mowi ze mama idzie do cioci inej :)
co oznacza ze inne ciocie tam sa :)

Oskar cieszy sie ze jestem w domu i chcialby zeby Aleks byl juz z nami ale co bedzie jak Aleks juz bedzie to niewiem .Zdjecia jakies mam chociaz ostatnio nie lubi sie Oskar fotografowac ,poszukam czegos i wkleje zdjecia Oskara :) musze tylko zgrac z aparatu:)

Oskar ucalowany zdjecie na styczniowych mamusiach ,jak muyu powiedzialam ze takie inne ciocie chca obejrzec jego zdjecie to az ladnie zapozowal a tak to ostatnio nie chce pozowac do zdjec:)

DziOObek pisze:
ja polecam body z reala sa w obecnej promocji po niecale 23 zl za 7 sztuk bardzo fajna bawelenka ,takie mieciuszie ,zakupilam dla moich szkrabow i malego i wiekszego bo naprawde super sperawa oczywiscie dla malego kupilam na zas wieksze .
dla Oskara non stop uzywam body i jestem naprawde bardzo zdowolona wiem ze podczas spaceru nawet jak mu sie podciagnie bluzeczka do gory to plecki ma zakryte .
a wychodza po 3,3 /sztuke:)
http://www.real.pl/obr/oferta/16OK1128524636.jpg

mmm tesciowa wspomnialas ze juz to kupila poki zastanowialismy sie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry