• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla bejbusia

podiqq jeszcze zdazysz zrobic zakupy dla malenstwa ja kompletowalam wyprawke bo moze sie zdarzyc na co jestem przygotowana ze moj kregoslup odmowi posluszenstwa i bede musiala lezec ,juz do konca ciazy i moze nawet w szpitalu wioec potem byloby mi bardzo ciezko zeby robic zakupy a wole sama sobie kupic to co chce niz zdac sie na meza lub rodzine jestem wybredna i co sobie wybiore to bede miec:)

reklama
Dzioobek, cieszę się, że oskar jest już z Wami :) Przystojny mężczyzna z niego :)
Izabelka, ja też chcę taką lampkę z Ikei, tylko, że księżyc, i jeszcze wanienkę tam sobie upatrzyłam i pojemniki na łóżeczko :)
                                Pozdrowienia :) :)

Izabelka, takie pojemniki, które wiesza się na łóżeczko z boku na kremy, oliwki itd. Są w kolorze niebieskim, takim półprzezroczystym, bardzo fajne i podręczne, no i meble nie będzą się brudzić oliwkami itp. i niedrogie są, jeden ok. 15-20 złotych. A potem też kupię pojemniki na zabawki, bardzo mi się podobają :) :) Kiedy nasze maluchy będą już takie duże, że same będą wrzucać do nich zabawki?? Już nie mogę doczekać się mojego skarbeńka :)
A co do Ikei, to tam jest prawdziwe krolestwo fajnych rzeczy :) :) I dlatego mój mąż boi się już mnie tam zabierać ;) Drży o stan naszych finansów kiedy słyszy "IKEA" ;D

Właśnie, ja byłam raz i mąż się przeraził, bo wszystko mi się podoba ;D Chciał mnie zbyć, mówiąc że jak urodzę to będę mogła wpaść i nakupować różności. No ja, że potem to to nie będę miała kiedy ;D no i mam nadzieję że sie przekonał :) Zobaczymy w październiku, jak pojedziemy po meble :)
muszę zobaczyć te ;) pojemniki
pozdrawiam

Izabelka, lepiej odkładaj pieniądze bo pojemniki fajne, fajne ;) mo z przerażeniem ogląda listę zakupów, którą sporządziłam z myślą o Ikei: lampka dla dzidzisuia, wanienka, pojemniki na łózeczko, kołderka do łóżeczka (dużo tańsza niż w sklepach dziecinnych) i zasłonki do salonu. Na razie, pewnie jeszcze mi coś wpadnie w oko już na miejscu ;) ;)

pozdrawiam!!!!!!!!

Ja widziałam fajny pojemnik na foliowe woreczki - składana plastikowa tuba, wiesza się ją np na meblach i jest otwór żeby pojedyńczo wyciągać. Przyda mi się, bo mam wielką szufladę z workami i ciągle tam bałagan. A to około 5 zł. :)

Zazdroszcze WAm ja mam najblizej do ikei do wawy a to i tak okolo 150 kilosow wiec chyba sobie bez niej poradze, ewentualnie mam katalog moj brat mieszka w wawie jak cos to kupi :)Ppozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry