Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Śliczne łóżeczko i pościel - jaka to firma?
Mój Julek śpi w łóżeczku po mnie jeszcze, ale nie wyrośnie do maja, więc trzeba drugie zorganizować. Może zrobi nam teść-stolarz
Witajcie dziewczyny
Przez dwa dni byłam w Kielcach i byłam w paru sklepach i hurtowniach .
Kupiłam przepiękny hiszpański kocyk (bardzo gruby)
Termomert,obcinaczke do paznokci,laktator szczotke do butelek, recznik kompielowy
śpioszki sztuk 3
Piekny komplecik na wyjscie ze szpitala
Dwa kawtaniki
4 czapeczki,4 pary skarpetek , buciki i dwie niedrapki
To jeszcze nie wszystko :-).Przywiozłam od cioci jeszce 3 siatki sukieneczek w których ja chodziłam jak byłam mala . Wszystkie w idealnym stanie.
vanessa- ladne te ubranka ja tez mieszkam w kielcach dlatego jak poszlam na zakupy to tez duzo stracilam ale wiem ze gdzie indziej zaplacilabym 2 razy wiecej
U mnie w krakowie za wszystkie te rzeczy zapłaciła bym 40% więcej . Więc na pewno jeszce przyjade do kielc na zakupy chociarzby po pościel i łurzeczko:-)
Magdalena25
łóżeczko firmy "klupś" model Rafał I kolor teak
a posciel możesz kupić na allegro, podam ci linka tam jest wiekszy wybór Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)
ja kupowąłam pościel własnie przez allegro.