reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

kocyk super!!!! też taki chcę :-):-):-)
ale powoli lapie się na tym ze przez te zakupy internetowe i płatności kartą w sklepie wogóle nie mam kontroli nad moim kontem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i trochę za bardzo szaleję:sorry2:
dobrze zę mamy z mężem osobne konta :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny dostałam dziś kocyk, o którym wczesniej pisałam... jest śliczny i wyglada na porządny (też kupiłam żółty) :-)

Ja też się nad nim zastanawiam, widzę że jest sprawdzony:-) również skorzystam z zakupu pieluszek tetrowych cena super 1,22:tak: tylko ile ich wziąść:baffled::baffled: 20?:confused:

Ja mialam 25szt. i jeszcze mi kilka zostalo do mycia okien :) ale jak ja bylam mloda hihi to bylam uparta i az 2tyg. po urodzeniu Wiktora on tylko tetre nosił... no i przeszlam na pampery

Ja też się nad nim zastanawiam, widzę że jest sprawdzony:-) również skorzystam z zakupu pieluszek tetrowych cena super 1,22:tak: tylko ile ich wziąść:baffled::baffled: 20?:confused:

Kupiłam 30 szt :tak: do tego kupiłam u nich termometr do kąpieli, ceratkę do łóżeczka i laktator Baby Ono. Wszystko ok :tak::tak:

No to ja mam dwa pytanka
1. Przewijak na łózeczko tak czy ułatwienie czy raczej utrudnienie??
2. Wanienka tradycyjna czy może profilowana ??

przewijak jak najbardziej TAK - odciążysz plecy ! a kosztuje ok 30 zł taki utwardzony bezpośrednio nakładany na łóżeczko .

wanienka
chyba raczej tradycyjna..profilowana może być nie wygodna dla 6 miesiecznego malucha bo ma juz inne wymiary a poza tym chce sie juz pupcia pokręcic w tej wanience ...a w profilowanej sie nie da

Madamagda, to dobrze, ze właśnie wczoraj to napisałaś, bo ja się ostro przyglądałam tym kocykom i podusiom....miałam na nie straszną ochotę...te kolorki wyglądają zabójczo na zdjęciach...Przykro mi, :-:)-(że wydałaś tyle kasy, żeby się przekonać o jakości tego kocyka, ale przynajmniej inne dzięki Tobie zaoszczędzą....:tak::tak::tak: Dzięki...

Pola też kupiłam ten kocyk, żółty, jest cudowny,
Nie polecam natomiast kocyków z tych aukcji, ja się dałam nabrać bo tak ładnie wyglądały a tu taki shit
krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (298770578) - Aukcje internetowe Allegro
wygląda jak wyblakła szmata:wściekła/y::wściekła/y: i ile kosztuje:angry::angry:

reklama
Do góry