Aurelia
od razu ci powiem
NIE JEDŹ DO BABY-MAXA przereklamowany!!!!! Nic tam nie ma, zwłaszcza łóżeczek, jest dużo wózków i zabawek, a tak straszna lipa i do tego jedna pani do obsługi skandal.
Łóżeczko kupiłam w Astrze na 2 piętrze jest sklep z art dziecięcymi, jest firmy "Klupś" model Rafał I kolor teak, dałam za nie 530 zł + materacyk kokosowo-gryczany 75 zł. Można dokupić szufladę, ale ja wolałam opuszczany bok, bo miejsca na pościel czy inne pierdołki mam, a na szuladzie zbierałby sie tylko kurz.
Bardzo ładne łóżeczka są w Askocie na Sztabowej i w MD+ na Tęczowej.
Ja się szykowałam na to

ale cena jest odpowiednio większa, bodajże 650 zł bez materaca + koszty przesyłki, bo było by zamawiane przez allegro (we Wrocławiu nie ma łóżeczek firmy Stolar) to by troszke drogo wyszło.
Polka
cieszę się że ci pomogłam, mi też się ten z tęczą bardzo podobał, ale ostatecznie wybrałam te dwa i zapewniam że dobry gatunek, właśnie tam gdzie kupowałam łóżeczko tez były te pościele, ale dzisiaj dopiero zobaczyłam jak byłam przy okazji tam i kupowałam prześcieradełka, chociaż nie było akurat tego wzoru co ja kupiłam, więc nic nie straciłam.