reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Aurelia, Ferretti - najładniejsza i najporządniejsza pościel jaką znam...cuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!! a ten gruby ochraniacz................cudeńko
Maja, kupiliśmy ją bezwiednie, bardzo nam się spodobała, a zwłaszcza J,. Chciał dla synka pościel w samochodziki i zameczał babkę w sklepie. To mu pokazała pościel z żyrafą w taczce, czy jakoś tak i koniec, kupiona. Dostalismy jeszcze 5 % rabatu, więc zakup bardzo trafiony. Na drugi dzień zaczęłam dopiero czytać o niej w necie i bardzo mnie ucieszyły takie opinie, jak Twoja! Rozumiem, że testowałaś tą pościel??

reklama
vanessa :-)

aurelia
- tez mam posciel feretti! kupowalam taka, co moze byc i dla dziewczynki, i dla chlopca, hehe :rofl2: i mam taka pomaranczowa z kwiatem i bezowa z misiem :-) ta z zyrafka i jungle baaardzo mi sie widza!! bardzo porzadna, nie spiera sie nic, troche sie tylko gniecie, niestety, i ciezko rozprasowac.. po kilku probach dalam sobie spokoj ;-) i przescieradla pasuja do lozeczek 140x70, wiec nie ma co kupowac kompletow. ja kupilam caly komplet - wypelnienia [z ktorych jestem bardzo niezadowolona, do tego stopnia, ze kupilam malemu zwykla koldre z ikei i do niej poszewki.. bo po prostu jest baaardzo ciepla, mlody wiecznie spocony - moze poza zima (mimo, ze u nas zawsze okno na noc otwarte). ale dla Maksia na poczatek sie nada, a moze i jemu cos lzejszego kupimy zamiast tego], poszewki, przescieradlo i ochraniacz. poszewki i ochraniacz rewelacja! cudnie sie prezentuje na lozeczku, i mieciutki mocno. i pasuje do tych z opuszczanym bokiem - wiadomo, troszke sie moze 'zlamie' w tym miejscu, ale mozna to np. zalozyc za materac i git :-)

pamietajcie, dziewczynki, szczegolnie te, ktore oczekuja chlopcow - kupcie jedno lub dwa przescieradla wiecej. moj sie okropnie przesikiwal w nocy, szok. nieraz dwa i trzy razy w nocy musialam go przebierac i cale lozko tez :dry:

maja, super! jak ktos ma duzo miejsca w sypialni to bomba :tak: tylko czy potem da sie to na zwykle, zamkniete lozeczko zamienic? bo chyba nie ma co cale zycie z dzieckiem spac :-D

aenye, my kupiliśmy tą pościel z ochraniaczem tzn, poszewki i ochraniacz. Dokupiliśmy dwa prześcieradełka frotte na gumce, ale z tego co piszesz to dwa to za mało. Trzeba dokupić. Wypełnienie kupiliśmy jakiejś polskiej firmy, w miarę tanie ok39zł. Mama nadzieje, że się sprawdzi.

a cienkie czy grube to wypelnienie? mi sie podoba bardzo to z ikei, ale kurcze ono ma dziwne wymiary, i tylko poszewki by ikea pasuja..
a wolalabym wykorzystac na maksa te feretti, co mamy :dry: chyba cos dokupie..

musze sie w jakas liste rzeczy zaopatrzyc, bo widze, ze wy juz niemal cale pokoiki macie ready na przyjecie babla ;-) ja wszystko pochowane, a wielu rzeczy brakuje, heh :dry:

a powiedzcie, ile bodziakow na poczatek przewidujecie? przydadza sie takie 7-paki early days? z krotkim rekawkiem?.. powiedzmy, ze to rozmiar 62..

Fiolka ubieralam codziennie w body+bluzke+spodenki/spioszki/polspioszki, no ale bylo zimno (zima).
nie wiem..

reklama
Do góry