reklama
Monika20078
Fanka BB :)
Deli śliczna jest. Też o niej myślałam;-)
maggie85
Mama M.
Deli super ta koszulka :-) pokazałam mojemu i mówił że mi taką kupi
ja mam nadzieję, ale uwierzę jak zobaczę
ja mam nadzieję, ale uwierzę jak zobaczę

Ja nadal bez biustonosza, kupie pewnie w przyszłym tygodniu, może mi się do tego czasu jeszcze rozmiar zmieni?
A tu mój napad dzisiejszy na lumpka, nie mogłam się powstrzymać, a ten z kubusiem puchatkiem to jeszcze z metką był i kosztował 2 zł :-) reszta też po 2 lub 1,50 normalnie uwielbiam tego lumpkaskarpeteczki tylko ze sklepu ale dwie pary po złotówce, normalnie obłowiłam się dziś
![]()
Zakupy pierwsza klasa. Aż uwiezyć nie moge, że takie grosze za to dajesz...
Maggie śliczne zakupki...
Normalnie aż można Wam pozazdrościć tych lumpków...
Ja nawet nie wiem gdzie u mnie są...
A do spania znalazłam taką bluzeczkę, tylko że kupie dopiero jak sie unormuje wszystkoTOP koszulka do karmienia ALLES mama BIANCA 80C (675003071) - Aukcje internetowe Allegro do tego krótkie szorty i będzie się spać dobrez
Jak myślicie?
Koszulka super. Też się nad nią mocno zastanowie.
_karincia_
Dziewczyny co myslicie o tym termometrze??
PROMOCJA TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 8w1 (676421310) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedna sprawa, kupujecie termo opakowania do butelek??
To w ogóle działa?? Utrzymuje temperaturę??
PROMOCJA TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 8w1 (676421310) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedna sprawa, kupujecie termo opakowania do butelek??
To w ogóle działa?? Utrzymuje temperaturę??

kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja karincia nie kupuje bo bede karmic wylacznie piersia to i po co. To chyba najlepsze termoopakowanie
Ale ponoc to troche dziala.
W kwestii termometru nie pomoge bo sama nie moge sie zdecydowac jest tyle opinii na ich temat ze sie pogubilam chyba jednak pozostane przy elektronicznym zwyklym. W dzien jak dziecko nie spi sprawdza sie super a w nocy coz bede robic z jak z matim na wyczucie na reke, nigdy go nie budzilam po prostu mam maly termometr w rece i czuje kiedy mu temperatura rosnie na tyle zeby ja zbijac

Ale ponoc to troche dziala.W kwestii termometru nie pomoge bo sama nie moge sie zdecydowac jest tyle opinii na ich temat ze sie pogubilam chyba jednak pozostane przy elektronicznym zwyklym. W dzien jak dziecko nie spi sprawdza sie super a w nocy coz bede robic z jak z matim na wyczucie na reke, nigdy go nie budzilam po prostu mam maly termometr w rece i czuje kiedy mu temperatura rosnie na tyle zeby ja zbijac
Ostatnia edycja:
_karincia_
kasiu ja też bym chciała karmić piersią ale jak będzie to zobaczymy ;-)
Czyli na razie nie kupuję tego termo opakowania, może przyda się później jak wejdą soczki i herbatki ale to zdąży się kupić
Co do termometru to ja jestem zdecydowana na ten do ucha i czoła ale nie wiem który bo tyle ich jest
Czyli na razie nie kupuję tego termo opakowania, może przyda się później jak wejdą soczki i herbatki ale to zdąży się kupić

Co do termometru to ja jestem zdecydowana na ten do ucha i czoła ale nie wiem który bo tyle ich jest

reklama