reklama
Monika20078
Fanka BB :)
Deli śliczna jest. Też o niej myślałam;-)
maggie85
Mama M.
Deli super ta koszulka :-) pokazałam mojemu i mówił że mi taką kupi
ja mam nadzieję, ale uwierzę jak zobaczę

ja mam nadzieję, ale uwierzę jak zobaczę

Ja nadal bez biustonosza, kupie pewnie w przyszłym tygodniu, może mi się do tego czasu jeszcze rozmiar zmieni?
A tu mój napad dzisiejszy na lumpka, nie mogłam się powstrzymać, a ten z kubusiem puchatkiem to jeszcze z metką był i kosztował 2 zł :-) reszta też po 2 lub 1,50 normalnie uwielbiam tego lumpkaskarpeteczki tylko ze sklepu ale dwie pary po złotówce, normalnie obłowiłam się dziś
![]()
Zakupy pierwsza klasa. Aż uwiezyć nie moge, że takie grosze za to dajesz...
Maggie śliczne zakupki...
Normalnie aż można Wam pozazdrościć tych lumpków...
Ja nawet nie wiem gdzie u mnie są...
A do spania znalazłam taką bluzeczkę, tylko że kupie dopiero jak sie unormuje wszystkoTOP koszulka do karmienia ALLES mama BIANCA 80C (675003071) - Aukcje internetowe Allegro do tego krótkie szorty i będzie się spać dobrez
Jak myślicie?
Koszulka super. Też się nad nią mocno zastanowie.
_karincia_
Dziewczyny co myslicie o tym termometrze??
PROMOCJA TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 8w1 (676421310) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedna sprawa, kupujecie termo opakowania do butelek??
To w ogóle działa?? Utrzymuje temperaturę??
PROMOCJA TERMOMETR UCHO, CZOŁO, PODCZERWIEŃ 8w1 (676421310) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedna sprawa, kupujecie termo opakowania do butelek??
To w ogóle działa?? Utrzymuje temperaturę??

kaskax25
mama wspaniałej trójki
Ja karincia nie kupuje bo bede karmic wylacznie piersia to i po co. To chyba najlepsze termoopakowanie
Ale ponoc to troche dziala.
W kwestii termometru nie pomoge bo sama nie moge sie zdecydowac jest tyle opinii na ich temat ze sie pogubilam chyba jednak pozostane przy elektronicznym zwyklym. W dzien jak dziecko nie spi sprawdza sie super a w nocy coz bede robic z jak z matim na wyczucie na reke, nigdy go nie budzilam po prostu mam maly termometr w rece i czuje kiedy mu temperatura rosnie na tyle zeby ja zbijac

W kwestii termometru nie pomoge bo sama nie moge sie zdecydowac jest tyle opinii na ich temat ze sie pogubilam chyba jednak pozostane przy elektronicznym zwyklym. W dzien jak dziecko nie spi sprawdza sie super a w nocy coz bede robic z jak z matim na wyczucie na reke, nigdy go nie budzilam po prostu mam maly termometr w rece i czuje kiedy mu temperatura rosnie na tyle zeby ja zbijac
Ostatnia edycja:
_karincia_
kasiu ja też bym chciała karmić piersią ale jak będzie to zobaczymy ;-)
Czyli na razie nie kupuję tego termo opakowania, może przyda się później jak wejdą soczki i herbatki ale to zdąży się kupić
Co do termometru to ja jestem zdecydowana na ten do ucha i czoła ale nie wiem który bo tyle ich jest
Czyli na razie nie kupuję tego termo opakowania, może przyda się później jak wejdą soczki i herbatki ale to zdąży się kupić

Co do termometru to ja jestem zdecydowana na ten do ucha i czoła ale nie wiem który bo tyle ich jest

reklama