reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Deli sliczna koszulka przynajmniej czlowiek w tym jakos wyglada do spania a nie takie wieklkie koszule z kalpkami jak namioty:-)
Chyba sama sie na taka skusze:-)

reklama
Ja nadal bez biustonosza, kupie pewnie w przyszłym tygodniu, może mi się do tego czasu jeszcze rozmiar zmieni? :-D
A tu mój napad dzisiejszy na lumpka, nie mogłam się powstrzymać, a ten z kubusiem puchatkiem to jeszcze z metką był i kosztował 2 zł :-) reszta też po 2 lub 1,50 normalnie uwielbiam tego lumpka :-D skarpeteczki tylko ze sklepu ale dwie pary po złotówce, normalnie obłowiłam się dziś :-D

Zakupy pierwsza klasa. Aż uwiezyć nie moge, że takie grosze za to dajesz...

Maggie śliczne zakupki...
Normalnie aż można Wam pozazdrościć tych lumpków...

Ja nawet nie wiem gdzie u mnie są...

A do spania znalazłam taką bluzeczkę, tylko że kupie dopiero jak sie unormuje wszystko :) TOP koszulka do karmienia ALLES mama BIANCA 80C (675003071) - Aukcje internetowe Allegro do tego krótkie szorty i będzie się spać dobrez :) Jak myślicie?

Koszulka super. Też się nad nią mocno zastanowie.

Mojemu też się podoba i powiedział, że mi kupi :)))
Więc spać mi się będzie wygodnie, a i mojemu się będe bardziej podobać w tym, niż w jakiejś koszuli wrrrrrrrrrrr

Ja karincia nie kupuje bo bede karmic wylacznie piersia to i po co. To chyba najlepsze termoopakowanie:tak::-DAle ponoc to troche dziala.

W kwestii termometru nie pomoge bo sama nie moge sie zdecydowac jest tyle opinii na ich temat ze sie pogubilam chyba jednak pozostane przy elektronicznym zwyklym. W dzien jak dziecko nie spi sprawdza sie super a w nocy coz bede robic z jak z matim na wyczucie na reke, nigdy go nie budzilam po prostu mam maly termometr w rece i czuje kiedy mu temperatura rosnie na tyle zeby ja zbijac

Ostatnia edycja:
To ci dobrze, że masz termometr w ręce...
Ja niestety muszę liczyć na termometr jakiś i nie mam pojęcia co kupić ;/
Ile ludzi tyle opinii, już nie wiem sama jaki jest dobry :(((

kasiu ja też bym chciała karmić piersią ale jak będzie to zobaczymy ;-)
Czyli na razie nie kupuję tego termo opakowania, może przyda się później jak wejdą soczki i herbatki ale to zdąży się kupić :tak:

Co do termometru to ja jestem zdecydowana na ten do ucha i czoła ale nie wiem który bo tyle ich jest :baffled:

reklama
karincia ja też bym chciała ten do uszka i czoła, ale nie mam pojęcia jakiej firmy :(((
jak dla mnie za dużo ich i naprawde nie wiadomo jaki kupić :(((

Do góry