reklama
ja w ogóle tego formularza dostarczenia nie klikałam - zrobiłam od razu przelew bo mi wysłał konto i tyle...a co do aventu - to myslę że w tej firmie nie ma opcji substancji szkodliwych - nie podpisali by się pod tym
co do ceny to mam taki pomysł ze tak tanio bo mogą to byc "reklamówki" - gdzieś kiedyś czytałam jak któraś dziewczyna pisała (raczej nie mieszkająca w Polsce) że dostała taką butelkę w ramach prezentu od położnej przy wizycie - tak jak my dostajemy próbki...nie było o gdzieś u nas napisane?
oczywiście że raklamówki nie znaczy że różną się czymś od normalnych tylko że oni za nie nie płacili...
co do ceny to mam taki pomysł ze tak tanio bo mogą to byc "reklamówki" - gdzieś kiedyś czytałam jak któraś dziewczyna pisała (raczej nie mieszkająca w Polsce) że dostała taką butelkę w ramach prezentu od położnej przy wizycie - tak jak my dostajemy próbki...nie było o gdzieś u nas napisane?
oczywiście że raklamówki nie znaczy że różną się czymś od normalnych tylko że oni za nie nie płacili...
_karincia_
Fanka BB :)
Ja taką dostałam właśnie od położnejco do ceny to mam taki pomysł ze tak tanio bo mogą to byc "reklamówki" - gdzieś kiedyś czytałam jak któraś dziewczyna pisała (raczej nie mieszkająca w Polsce) że dostała taką butelkę w ramach prezentu od położnej przy wizycie - tak jak my dostajemy próbki...

Ale za to próbek nie dostaję

majaam
majaam
Dziewczyny nie pisałam o tych butelkach złośliwie, mam małego fioła na punkcie ekologii i trujących substancji
, każdej firmie zdarzają się wpadki i wiem, że była taka gorsza seria.Mało prawdopodobne, że trafiła na polski rynek.
Pwenie macie rację, że to z próbek, bo i krem jest w wersji reklamowej.:-)

Pwenie macie rację, że to z próbek, bo i krem jest w wersji reklamowej.:-)
Genialny watek , juz drukuje liste rzeczy, fajnie ze zebralas to wszystko razem. To moj pierwszy maluch i nie mam zielonego pojecia od czego zaczac zakupy. A tyle rzeczy w tych sklepach ze az w glowie sie kreci i ja juz sama zglupialam co mi bedzie potrzebne. Szczegolnie w tym pierwszym okresie. Szukam wozeczka i ie wiem co sadzicie o tych wielofunkcyjnych , do przerabiania na spacerowke itd. czy to zdaje egzamin i jest przydatne czy lepiej kupic prostszy normalny wozeczek i do tego nosidelko do samochodu?
reklama