reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Rubi co do tych butelek to dziewczyny kupowaly,ale przeciez to moze byc na poźniej...na po piersi;-). Ja dostalam taką jedną Aventu jako gratis w centrum ginekolog.,w ktorym robie USG. Che kupic jeszcze laktator taz Aventu i to w ten weekend w carrefourze,bo tam jest jakas promocja i kosztuje 139 zl,a gdzie indziej 169 i 199zl,wiec sa to roznice!

A ja przed chwila kupilam taki kojec-poduszke motherhood do spania. Teraz dla mnie a potem i dzidzia skorzysta:)

reklama
przepraszam ze tak sie wtrace a tyle kasiory to chyba nie za reczny laktator tylko juz za elektryczna dojarke???
Ja nie mam bladego pojęcia ,bo się tym nie interesuję .Z pierwszym karmiłam zaledwie 3 miesiące to nawet nie zdąrzyłam się w niego zaopatrzyć.Teraz też zobacze po porodzie dopiero czy opłaca mi się kase wydawać.

ja sie zastanawiam nad elektryczna dojarka bo mam syndrom ciecni nadgarstka-spuchniete lapki ktore nawet butelki z woda nie potrafia otworzyc:( wiec pompowanie tak przez 10-15 min w moim przypadku odpada:( a leczyc mnie z tego beda dopiero we wrzesniu:(

ja kupilam buteleczki Aventu zeby ktos mogl karmic moim odciagnietym mleczkiem jak bede chciala gdzies wyskoczyc bez maluszka. a nad kupnem mieszanki sie jeszcze zastanawiam, przeszlo mi przez mysl zeby miec jedna w domu tak na wszelki wypadek

dojarke mam aventu reczna - bede cwiczyc bicepsy :-)

ta cena to za laktator ręczny, bo elektryczny jest jeszcze droższy
z butelek też mam zamiar korzystać np. po odciągnięciu mojego mleka (będę mogła wyjść sama i wtedy ktoś nakarmi dzidziusia moim mlekiem), może przydadzą się na herbatkę lub później...
sztucznego mleka też nie będę kupować, bo mam zamiar karmić swoim, a jeśli wyniknie taka potrzeba to zawsze można wyskoczyć do sklepu :tak:

ja kupilam buteleczki Aventu zeby ktos mogl karmic moim odciagnietym mleczkiem jak bede chciala gdzies wyskoczyc bez maluszka. a nad kupnem mieszanki sie jeszcze zastanawiam, przeszlo mi przez mysl zeby miec jedna w domu tak na wszelki wypadek

dojarke mam aventu reczna - bede cwiczyc bicepsy :-)
gdzies na forum czytałam ,że dziewczyny owszem kupowały mleko modyf.,ale takie jak w szpitalu dostawały ich dzieci,ponieważ były na 100% pewne ,że dziecko dobrze je toleruje i nie ma alergi na nie.Musisz zaryzykować z kupnem lub poczekać do porodu:-)

ja laktator mam zamiar zakupić ręczny i jedna lub dwie butelki i tyle,bo czasami bede musiała gdzieś wyskoczyc to ktoś musi maleństwu podać mleczko

ja mam 3 buteleczki 125ml aventu
2 zakupiłam razem z laktatorem, a 1 dostałam gratis do wózka jak kupowałam :-)
więcej myślę nie będę potrzebować, chyba że później i większe

reklama
Do góry