reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama

Załączniki

• DSC00114.jpg
    DSC00114.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00115.jpg
    DSC00115.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnio edytowane przez moderatora:
super zakupki ciuszkowe dziewczyny:-)

Kasia - szczegolnie Twoj komplecik mi sie podoba, tylko to do szpitala bierzesz dla Miloszka czy jeszcze inne ciuszki tez??
siostra mi wspominala ze rekawiczki dobrze miec bo sie noworodki moga podrapac,
jak to z tym jest??

Motyl- bradzo fajny wozek masz, najwazniejszy zakup z glowy,
ja mam upatrzony taki

ziko frankie buggy on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 09-Jun-09 20:34:20 BST)

jeszcze do konca aukcji troche zostalo czasu, zobaczymy czy mi sie nie odwidzi

reklama
super zakupki ciuszkowe dziewczyny:-)

Kasia - szczegolnie Twoj komplecik mi sie podoba, tylko to do szpitala bierzesz dla Miloszka czy jeszcze inne ciuszki tez??
siostra mi wspominala ze rekawiczki dobrze miec bo sie noworodki moga podrapac,
jak to z tym jest??

Motyl- bradzo fajny wozek masz, najwazniejszy zakup z glowy,
ja mam upatrzony taki

ziko frankie buggy on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 09-Jun-09 20:34:20 BST)

jeszcze do konca aukcji troche zostalo czasu, zobaczymy czy mi sie nie odwidzi
Mewa, jakby cie zainteresowało znalazłam na temat tego wózka.
Ziko Frankie Buggy Review in Pushchairs at Review Centre

Do góry