reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

jak sie wypowiadam, to słów mi brakuje :baffled::baffled:
mam dokładniej tak samo, a zawsze byłam dość elokwentna; a teraz blank - pustka w głowie i gubię wątek...
do tego czuję ogólne roztargnienie, nie potrafię się skupić, zapominam o datach urodzin znajomych itp. Idę po cos do kuchni, ale jak juz tam dotrę zapominam po co itd.

reklama
Miranda śliczne zakupy. Podobają mi się te z napisami :), niestety u mnie nie umiem dostać. Same napisy kocham mamę i tatę wrrrrr.

Ja też byłam wczoraj na zakupach. U mnie były one przypadkowe, bo miałam tylko z mamą pojechać wybrać jej telefon, a przy okazji ciocia z nami pojechałam (siostra mojej mamy :) ) no i jak wpadły do sklepu z ciuszkami to znów mi nakupowały nowych rzeczy dla Oliwii, tym razem brałam już rozmiar 74 i 80 :-D, bo Mała już ma tyle mniejszych ubranek, że szkoda kupować, a w szafie nie mam już miejsca :-(. Jeszcze chwilka, a będę dawać do szafy M :rofl2:.

Mój tata kupił mi brakujące kosmetyki dla małej, bo brakowało mi mi kilku, a co niech dziadzio też kupuje :-).

Zdjęcia zrobię później...

Ps. Więc tylko wózek, łóżeczko, komoda i huśtawka mi zostały do kupienie. Więcej mam nic nie kupować, bo mamusia z ciocią stwierdziły, że nie będą jej miały co kupować jak Oliwia będzie miała miesiąc hiihihihihi kochane są.

Ostatnia edycja:
Kilka wczorajszych zakupów :-).
Pani w H&M była tak miła, że dorzuciła mi wieszaczki ;-), bo wspomniałam, ze mam braki, a nie umiem dostać takich małych :tak:.

Ciuszki są niektóre już większe :) tak jak pisałam wyżej. Jedynie body 68 :) no i żółte 62 do spódniczki od tatusia będą pasować :).

Ostatnia edycja:
Deli fajowe te twoje ciuszki.

Tak czytam co kupujecie bo ja to własciwie oprócz tego co siostra mi przyslała dalej nie mam nic.Najpierw to sie balam ze za wczesnie a teraz zaczynam sie martwic ze nie zdaze.

To ja z nudow wam pokaze moj ostatni zakup, zdjecie z netu bo dopiero co zamowilam. Ale dzis paskudny dzien, chyba zasne zaraz

To do szpitala na odbior ma byc

reklama
No,nop zakupki Dziewczynki odjazdowo-odlotowe.
A nas tez dopadl szal zakupów. Mamy już wiekszośc ciuszkow, lozko,wanienke,pieluchy,butle,wlasciwie to zostal do kupienia wozek,materac(ale juz mamy zamowiony z firmy selene-podobno najlepsze:)) ,fotelik samochodowy,rozek,kolderka,poszewki,kosmetyki,no i rzeczy dla mnie,tj.koszula, kosmetyki i wszysko:)

Do góry