reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Wlaśnie Karincia! Mi tez bardziej pasują te modele z 2008, bo tez lepiej mi pasują te kola. A masz ten wozek ze skrętnymi czy z normalnymi 4 kolami?? Bo ja chyba wole te skrętne ale pod warunkiem ze z kolekcji z 2008:)!

Śliczny ten kolorek i tez uniwersalny i dla dziewcyznki i dla chlopczyka:)-swietny!

reklama
No każdy patrzy na co innego...
Mi opony odpowiadają ... i prowadzi nam się go dobrze...

Ostatnia edycja:
Wlaśnie Karincia! Mi tez bardziej pasują te modele z 2008, bo tez lepiej mi pasują te kola. A masz ten wozek ze skrętnymi czy z normalnymi 4 kolami?? Bo ja chyba wole te skrętne ale pod warunkiem ze z kolekcji z 2008:)!

Śliczny ten kolorek i tez uniwersalny i dla dziewcyznki i dla chlopczyka:)-swietny!
W tym kolorku to ja się po prostu zakochałam :tak:
Mam ten wózek ze skrętnymi kołami :-)
Cieszę się że już kupiliśmy wózek bo to jednak jeden z najważniejszych zakupów :-D

z nienawiscia do mycia okien poradzilam sobie "super sciera" - raz myje woda i zwykla szmatka z brudu a potem przecieram mocno wykrecona "super sciera" ;-) operacja "mycie okien" zakonczona ;-) najbardziej wkurzalo mnie to polerowanie i sprawdzanie czy smug nie ma:baffled::baffled::baffled:

jak by ktos chcial wiedziec jak wyglada "super sciera" to juz pokazuje
ULTRAMIKROFIBRA GŁADKA (ZIELONA) ( Microfiber Cleaning Cloth (SUEDE) ), PRODUKTY DO DOMU - SAFIRA
droga sciera ale warto ja miec :tak::-):tak:

U mnie nawet super szmatka nie pomoże. Mieszkam niedaleko kopalni i nawet jakbym okna myła raz w tygodniu sadze, że nie byłoby większej różnicy kiedy myje je teraz raz w miesiącu. A mycie tego pyłu... koszmar!!!

udalo się?

te już mieliśmy

:-)

Załączniki

• ciuszki zdj. 001.jpg
    ciuszki zdj. 001.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 58
  • ciuszki zdj. 002.jpg
    ciuszki zdj. 002.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 56
  • ciuszki zdj. 003.jpg
    ciuszki zdj. 003.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to już wczorajszy i dzisiejszy zakup

Załączniki

• ciuszki zdj. 004.jpg
    ciuszki zdj. 004.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 54
  • ciuszki zdj. 005.jpg
    ciuszki zdj. 005.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 62
To by cały zestaw bluzeczki, śpioszki i półśpioszki i jeszcze takie tam co nie wiem jak się nazywaja. Maja napisy dad is cool, mum is fun...:-)

Załączniki

• ciuszki zdj. 006.jpg
    ciuszki zdj. 006.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 54
a to juz ostatnie śpioszki, wiecej raczej już nie kupię, dopiero jak Jagoda sie urodzi, pozatym bratowa ma cos mi przywieźć.

Załączniki

• ciuszki zdj. 008.jpg
    ciuszki zdj. 008.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 50
reklama
dzięki mika, mój w sklepie odpłynął. Chciałam mu pokazać wózek który wybrałam, ale nie było, kurcze, a specjalnie dla tego wózka go ciagnełam. I chciałam kupić sobie biustonosz, ale okazało się że nie ma nikogo kto ci dobiera rozmiar.WRRR

Do góry