• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja te maluskie ciuszki prasuje na lewej i prawej stronie a te na wiekszego babla juz tylko na prawej - chyba ze jakis nadruk jest i mi sie zelazko "zacina" ;-)
wlasnie sobie przypomnialam ze nie pralam rzeczy na Jaska bo w szpitalu bylam... zadzwonilam do mamy i zapytalam co robila z ciuszkami ze sklepu - powiedziala ze wyprala w zwyklym proszku i tyle - Jasiek przezyl ;-) teraz siedze sobie w domku, rozstawiam deske, siadam i prasuje ;-) i sama sie sobie dziwie bo prasowanie to czynnosc ktorej zawsze szczerze nienawidzilam a teraz.................

reklama
ja te maluskie ciuszki prasuje na lewej i prawej stronie a te na wiekszego babla juz tylko na prawej - chyba ze jakis nadruk jest i mi sie zelazko "zacina" ;-)
wlasnie sobie przypomnialam ze nie pralam rzeczy na Jaska bo w szpitalu bylam... zadzwonilam do mamy i zapytalam co robila z ciuszkami ze sklepu - powiedziala ze wyprala w zwyklym proszku i tyle - Jasiek przezyl ;-) teraz siedze sobie w domku, rozstawiam deske, siadam i prasuje ;-) i sama sie sobie dziwie bo prasowanie to czynnosc ktorej zawsze szczerze nienawidzilam a teraz.................
Ja nadal nie lubie ale ubranka starszego syna i małej to aż się serce raduje przy tej czynności:-)

Dziękuję Dziewczyny :-)
Cieszę się że podobaja się Wam moje zakupy :tak:
Ja tez długo nic nie miałam kupionego a potem jak wpadłam w wir zakupów to... :-D
Ja tam wole miec wszystko wcześniej bo gdyby w razie coś wcześniej miało być to będę przygotowana ;-)

deli80 ten nowy X lander ma inne opony niż do tej pory i mi się one mniej podobają a do tego miałam wrażenie że ciężej sie go prowadzi więc jeszcze sobie to sprawdź :tak:

Karincia bardzo fajne zakupy. Mam posciel zapakowana a na internecie nie moge jej znalesc wiec pokaze Ci fotke jak ubiore.
Ja w przyszlym tygodniu chce skonczyc zakupy wszystkie. Mam liste zrobiona z polozna i jest baaardzo dluga.
Co do prania polozna mi powiedziala zebym przez pierwszy miesiac zycia dziecka leiej nie uzywala plynu do plukania pomimo ze kupilam Jelp dla niemowlat.

Karincia wlasnie zauwazylam ze chcialas zobaczyc posciel do wozka a nie do lozeczka:-D Na innym watku to pisalysmy. Zrobie jutro fotke i wkleje;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mitemil nie martw sie,ja nie mam kompletnie nic,ale na razie nie kupuje,bo teraz bede miała remont w domku,wiec nie ma sensu

Ja planuje wpaść w wir zakupów w lipcu, kiedy będę już na zwolnieniu.

a ciuszki pierzecie na prawej czy lewej stronie? prasujecie tak samo? nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...

Prasuje na prawej stronie, omijając ewentualne nadruki.

Prasować lubie, gorzej z myciem okien :baffled:

Prasować lubie, gorzej z myciem okien :baffled:

z nienawiscia do mycia okien poradzilam sobie "super sciera" - raz myje woda i zwykla szmatka z brudu a potem przecieram mocno wykrecona "super sciera" ;-) operacja "mycie okien" zakonczona ;-) najbardziej wkurzalo mnie to polerowanie i sprawdzanie czy smug nie ma:baffled::baffled::baffled:

jak by ktos chcial wiedziec jak wyglada "super sciera" to juz pokazuje
ULTRAMIKROFIBRA GŁADKA (ZIELONA) ( Microfiber Cleaning Cloth (SUEDE) ), PRODUKTY DO DOMU - SAFIRA
droga sciera ale warto ja miec :tak::-):tak:

z nienawiscia do mycia okien poradzilam sobie "super sciera" - raz myje woda i zwykla szmatka z brudu a potem przecieram mocno wykrecona "super sciera" ;-) operacja "mycie okien" zakonczona ;-) najbardziej wkurzalo mnie to polerowanie i sprawdzanie czy smug nie ma:baffled::baffled::baffled:

jak by ktos chcial wiedziec jak wyglada "super sciera" to juz pokazuje
ULTRAMIKROFIBRA GŁADKA (ZIELONA) ( Microfiber Cleaning Cloth (SUEDE) ), PRODUKTY DO DOMU - SAFIRA
droga sciera ale warto ja miec :tak::-):tak:

mam takie ściereczki i są naprawde rewelacyjne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry