• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja też kupowałam pościel "darland" i jestem z niej zadowolona i moge spokojnie polecić - synek miał 2 zmiany które mu służyły ponad 2,5 roku na zmianę prane dość często i teraz jeszcze drugiemu posłużą,,,jeden nowy zestaw zamierzam tylko dokupić ale najlepiej zamówie sobie u rodzinki jako prezent bo beda pytania co kupić a ciuchów mamy zatrzesienie, wczoraj "zeszły"ze strychu 3 kartony w rozmiarze 56-68 i przypuszczam że nawet wszystkiego nie ubierze...

Karincia pochwal się!!!

reklama
:baffled:
MITEMIL a mogłabyś mi podać linka do tej Pani?

Przeszukałam juz cały dom i piwnicę normalnie kamfora - nie ma pościeli :baffled: znalazłam tylko poszewke na podusię :baffled::eek: nie mam pojęcia gdzie ja to wtryniłam... a nie kojarzę, żebym komuś oddawała :eek:

jak znajde to zaraz Ci podam, bo kurcze znaleść nie potrafie :eek:

A ja jestem szczęśliwa bo kupiliśmy dziś łóżeczko i ... wózek :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa

Szalejecie, a ja znowu zostane na szarym końcu :baffled:

Musze sie z wami podzielic nowym doswiadczeniem. Nie kupujcie pieluszek bella happy!!! Od kilku dni a wlasciwie nocy bylam zmuszona stosowac te pieluszki z powodu braku innych w naszym sklepie. To co przezylismy przez ten czas to czysty horror:szok:Malemu po nocy cieklo po nogach, caly mokry sie budzil dodam ze o bardzo wczesnych porach pewnie dlatego ze mokre go budzilo.
Wczoraj dorwalam sie do biedronki i kupilam huggies premium. Rezultat jest taki ze maly rano suchutki i spal do prawie 8ej:tak::tak:
Naprawde nie spodziewalam sie tego po belli.

Dziewczyneczki wkleję Wam zdjęcia z netu bo ja jeszcze nie rozpakowałam ani łóżeczka ani wózka bo to jest tak ładnie zapakowane że mało miejsca zajmuje a tak jak juz wyjmę to będzie się kurzyć :tak:
Oto nasze wczorajsze zakupy :-D

Na zdjęciach tak nie widać koloru wózka ale jest prześliczny :tak:
Taki morski :-)

no Karincia- śliczniusie

i masz z bani dwie ważne zakupowe rzeczy:-D

też lubie te kolorki

a pościel też masz taką? nawet fajna - troche inna niż wszystkie...gdzie ją mozna kupić?:-p

reklama
Nie, nie mam takiej pościeli, zresztą w ogóle nie mam jeszcze żadnej pościeli ;-)
Nie wiem gdzie ja można kupić bo ja szukałam tylko tego łóżeczka żeby Wam pokazać :tak:
Do łóżeczka był oczywiście od razu materac więc tez już mam z głowy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry