reklama
No mój się niestety po któryms praniu zrolował... teraz sama nie wiem co zrobić z "pościelą", korci mnie żeby po prostu kupić zestaw w Ikea, przy Anieli - pierwsze dziecko - to miałam parcie na firmówki a teraz to juz wiem, że to wszystko nie ma znaczenia. Na allegro jest duzo ładnych pościeli ale większość zestawów jest z baldachimem a ja nie chcę tego ustrojstwa![]()
Ja też chciałam bez baldachimu, więc zadałam pytanie czy dostane taki zestaw bez. Pani obniżyła mi cene i sprzedała bez tego "ustrojstwa" :-)
Ja również staram sie kupować firmówki, ale widze, że wiele niefirmowych rzeczy jest równie dobrych gatunkowo.

wlasnie zamowilam posciel za 29 zl na allegro (2 elementy) - jak tylko dojda i je wypiore to dam wam znac czy warto...
po Jasku mam firmowe i niefirmowe posciele i nie widze roznicy - zobaczymy jak bedzie wygladala ta ;-)
po Jasku mam firmowe i niefirmowe posciele i nie widze roznicy - zobaczymy jak bedzie wygladala ta ;-)
izabela...
Fanka BB :)
rubi podaj linka do tej pościeli jak możesz :-)
prosze bardzo - POŚCIEL 2el-120x90-NA SUWACZKI-NOWE WZORY-DARLAND (642581430) - Aukcje internetowe Allegro
maja jeszcze gladkie haftowane posciele w najrozniejszych kombinacjach - zreszta - tu sa ich inne aukcje - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
maja jeszcze gladkie haftowane posciele w najrozniejszych kombinacjach - zreszta - tu sa ich inne aukcje - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
megaczka
do brodawek kupilam krem aventu. tej samej firmy mam do brzuszka przeciw rozstepom i jestem z niego bardzo zadowolona
_karincia_
A ja jestem szczęśliwa bo kupiliśmy dziś łóżeczko i ... wózek 

Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa

Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama
izabela...
czekamy na zdjęcia lub linka ;-)