reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja prałam i rożki i ochraniacze wielokrotnie w pralce i nic im nie było i nie jest, no może ochraniacze są mniej sztywne z czasem ale to nie rzutuje...

reklama
No mój się niestety po któryms praniu zrolował... teraz sama nie wiem co zrobić z "pościelą", korci mnie żeby po prostu kupić zestaw w Ikea, przy Anieli - pierwsze dziecko - to miałam parcie na firmówki a teraz to juz wiem, że to wszystko nie ma znaczenia. Na allegro jest duzo ładnych pościeli ale większość zestawów jest z baldachimem a ja nie chcę tego ustrojstwa :baffled:

Ja też chciałam bez baldachimu, więc zadałam pytanie czy dostane taki zestaw bez. Pani obniżyła mi cene i sprzedała bez tego "ustrojstwa" :-)
Ja również staram sie kupować firmówki, ale widze, że wiele niefirmowych rzeczy jest równie dobrych gatunkowo.:tak:

MITEMIL a mogłabyś mi podać linka do tej Pani?

Przeszukałam juz cały dom i piwnicę normalnie kamfora - nie ma pościeli :baffled: znalazłam tylko poszewke na podusię :baffled::eek: nie mam pojęcia gdzie ja to wtryniłam... a nie kojarzę, żebym komuś oddawała :eek:

wlasnie zamowilam posciel za 29 zl na allegro (2 elementy) - jak tylko dojda i je wypiore to dam wam znac czy warto...
po Jasku mam firmowe i niefirmowe posciele i nie widze roznicy - zobaczymy jak bedzie wygladala ta ;-)

reklama
Do góry