reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

cześć dziewczyny, ja jeszcze nic nie napisałam ale ostatnio dotarłam do tego forum i zaczęłam czytac. Chciałam podpowiedzieć dziweczynom z podkarpacia że w sklepie bodajże meblo-dom to jest za vatkemem w rzeszowie są w promocji łuzeczka po 139 zł zakupili je z jakiejs likwidowanej fabryki, sa to łużeczka bukowe, jasne, maja 2 małe szuflady, byłam tam w sobote i jeszcze było kilka (bo sama jedno kupiłam). pozdrawiam.
PS. dodam tylko że mój termin to 7 sierpień i że beda bliźniaki, jak naucze sie robic suwaczki to podeślę i jeszcze jedno wczoraj znalazłam na allegro fajne licytacje zestawów dla dzieci po ok 30 szt, 40, a nawet 70 szt cena do wylicytowania i widzę naprawdę niezłe ciuszki jedna aukcje udało mi sie wylicytować za 88 zł 40 szt. jak przyjda do domku to napisze czy warto patrzac nawet przez pryzmat ile to kilogramów.

Ostatnia edycja:
reklama
Deli super rzeczy, a że Twój na zakupy się wybrał to zazdroszcze. Mój nigdy sam od siebie nic podobnego nie zrobi :eek: Rożek planuje wyprać z całą inną pościelą w pralce na funcji ręcznego prania z podwójnym płukaniem.

No własnie, ja się zastanawiałam czy prać rożek. Bo pościel to na bank ale czy nic się nie stanie z rożkiem, nawet na funkcji prania ręcznego

ja mialam rozek z Drewex'a i pralam normalnie ze wszystkim - nic sie z nim nie dzialo
a usztywnienie wywalilam po kilku dniach bo mi sie zdawalo ze w srodku rozka Jasiek mi sie "przelewa" - no niewygodnie mi bylo z usztywnieniem i tyle - teraz nawet nie moge go znalezc...

cześć dziewczyny, ja jeszcze nic nie napisałam ale ostatnio dotarłam do tego forum i zaczęłam czytac. Chciałam podpowiedzieć dziweczynom z podkarpacia że w sklepie bodajże meblo-dom to jest za vatkemem w rzeszowie są w promocji łuzeczka po 139 zł zakupili je z jakiejs likwidowanej fabryki, sa to łużeczka bukowe, jasne, maja 2 małe szuflady, byłam tam w sobote i jeszcze było kilka (bo sama jedno kupiłam). pozdrawiam.
PS. dodam tylko że mój termin to 7 sierpień i że beda bliźniaki, jak naucze sie robic suwaczki to podeślę i jeszcze jedno wczoraj znalazłam na allegro fajne licytacje zestawów dla dzieci po ok 30 szt, 40, a nawet 70 szt cena do wylicytowania i widzę naprawdę niezłe ciuszki jedna aukcje udało mi sie wylicytować za 88 zł 40 szt. jak przyjda do domku to napisze czy warto patrzac nawet przez pryzmat ile to kilogramów.

Sama skorzystałam z takich okazyjnych aukcji i jestem bardzo zadowolona.

No własnie, ja się zastanawiałam czy prać rożek. Bo pościel to na bank ale czy nic się nie stanie z rożkiem, nawet na funkcji prania ręcznego

Poczekaj jak wypiorę. Dam znać co się stanie z rożkiem i podejmiesz decyzje ;-)

Usztywnienie to wiem, że trzeba wyjąc ale czy z wypełnieniem się nic nie stanie

Wypełnienie mam pikowane, więc licze, że nic mu nie będzie, a rożek mam miękki, więc usztywnienia nie mam.

reklama
Ja wczoraj kupiłam BEPANTHEN na odparzenia dla dzidzi :-):tak:
Używała któraś??

Ja używałam z Kubą krem robiony w aptece na receptę. Wypisuje ją każdy pediatra. W składzie ma parafinę, wit A i E, chyba lanolinę i jeszcze jakieś cuda.
Jest bardzo wydajny, wydawany w pudełeczku. Kuba nigdy(!!) nie miał odparzonej pupy!
A i dla dorosłych jest dobry na obtarcia lub oparzenia słoneczne i nie tylko.

Koszt - 5 zł.

Poszukamw domu dokładnego jego składu i wam jutro podam. Na 100 % będę używała go i teraz z małym.

Do góry