• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Karincia super zakupy...
My chyba pójdziemy dać zaliczkę za wózek, by mieć pewność, ze dostaniemy kolorek jaki chcemy, bo jednak wersja limitowana u mnie będzie. Troszkę więcej kosztuje, ale dodatki dają więc się wyrówna :).

reklama
No to prawda Karincia. Zakupy super,super i jeszcze raz super! zazdroszcze! My tez x-landerka kupujemy,ale w pierwszej kolejnosci fotelik samochodowy Maxi Cosi,bo koniecznie chcemy z bazą,a x-lander nie ma ( z tego co mi wiadomo) z bazą. Wiec plan jest taki lozeczko,fotelik do samoch. kupujemy już teraz,a wozek raczej po porodzie, zwlaszcza,że w miedzy czasie sie przeprowadzamy,wiec o jeden duzy sprzet bedzie mniej do przewozenia;)! Ja i tak zrobilam postęp, bo zaczelam powoli robioc dzidziusowe zakupy, jakies ciuszki,pieluszki,cązki,szczoteczka do wloskow itd

a mi kurier ostatnio poprzynosił moje wcześniejsze zamówienia i okazuje się, że naprawdę niewiele już zostało do kupienia - w zasadzie tylko przewijak, pościel i materac; nawet tetra przyszła i podkłady poporodowe z gatkami dla mnie (zapomniałam już nawet, że zamawiałam):-D i czuję taki spokój jakiś, że jakby co (nie wiem czemu, ale zakładam, że rozpakuję się trochę wcześniej - irracjonalne w sumie), to najpotrzebniejsze rzeczy są;

Musze sie z wami podzielic nowym doswiadczeniem. Nie kupujcie pieluszek bella happy!!! Od kilku dni a wlasciwie nocy bylam zmuszona stosowac te pieluszki z powodu braku innych w naszym sklepie. To co przezylismy przez ten czas to czysty horror:szok:Malemu po nocy cieklo po nogach, caly mokry sie budzil dodam ze o bardzo wczesnych porach pewnie dlatego ze mokre go budzilo.
Wczoraj dorwalam sie do biedronki i kupilam huggies premium. Rezultat jest taki ze maly rano suchutki i spal do prawie 8ej:tak::tak:
Naprawde nie spodziewalam sie tego po belli.

Okazuje się, że doświadczenie robi swoje. Dziękujemy za tę uwagę. Ja już nie skuszę się na te pieluszki nawet jakby za darmo je dawali :tak:

Dziewczyneczki wkleję Wam zdjęcia z netu bo ja jeszcze nie rozpakowałam ani łóżeczka ani wózka bo to jest tak ładnie zapakowane że mało miejsca zajmuje a tak jak juz wyjmę to będzie się kurzyć :tak:
Oto nasze wczorajsze zakupy :-D

Na zdjęciach tak nie widać koloru wózka ale jest prześliczny :tak:
Taki morski :-)

Bardzo ładne. Super zakupki :-)

No to prawda Karincia. Zakupy super,super i jeszcze raz super! zazdroszcze! My tez x-landerka kupujemy,ale w pierwszej kolejnosci fotelik samochodowy Maxi Cosi,bo koniecznie chcemy z bazą,a x-lander nie ma ( z tego co mi wiadomo) z bazą. Wiec plan jest taki lozeczko,fotelik do samoch. kupujemy już teraz,a wozek raczej po porodzie, zwlaszcza,że w miedzy czasie sie przeprowadzamy,wiec o jeden duzy sprzet bedzie mniej do przewozenia;)! Ja i tak zrobilam postęp, bo zaczelam powoli robioc dzidziusowe zakupy, jakies ciuszki,pieluszki,cązki,szczoteczka do wloskow itd

A ja nadal w lesie. Nie mam prawie nic :sorry:

a mi kurier ostatnio poprzynosił moje wcześniejsze zamówienia i okazuje się, że naprawdę niewiele już zostało do kupienia - w zasadzie tylko przewijak, pościel i materac; nawet tetra przyszła i podkłady poporodowe z gatkami dla mnie (zapomniałam już nawet, że zamawiałam):-D i czuję taki spokój jakiś, że jakby co (nie wiem czemu, ale zakładam, że rozpakuję się trochę wcześniej - irracjonalne w sumie), to najpotrzebniejsze rzeczy są;
a te zakupy robiłaś u jednego sprzedawcy? jak możesz to podaj linka :))

Karincia super zakupki.Ja z tego wszystkiego pojechałam do sklepu i kupiłam proszek i zaczynam prać i prasowac ubranka.Bo jak czytam o dolegliwościach ( a sama zbyt dobrze się nie czuję ) to jedną rzecz będe miała z głowy:-)

izabela, rzeczy kupowałam w sumie u 3 różnych sprzedawców, zawsze wychodziło większe zamówienie, więc się opłacało kosztowo pod względem dostawy; u jednego nie robiłam, bo np. kocyki miał za drogie, a nie oferował czegoś tam innego itp. Więc sobie pokompletowałam paczki wedle uznania i zamawiałam;
ja ciuszki kolorowe piorę na lewej stronie, a prasuję w zależności od tego czy jest jakaś aplikacja naszywana, prasowanka czy coś podobnego - trzymam się głownie zaleceń z metki:tak:

reklama
izabela, rzeczy kupowałam w sumie u 3 różnych sprzedawców, zawsze wychodziło większe zamówienie, więc się opłacało kosztowo pod względem dostawy; u jednego nie robiłam, bo np. kocyki miał za drogie, a nie oferował czegoś tam innego itp. Więc sobie pokompletowałam paczki wedle uznania i zamawiałam;
ja ciuszki kolorowe piorę na lewej stronie, a prasuję w zależności od tego czy jest jakaś aplikacja naszywana, prasowanka czy coś podobnego - trzymam się głownie zaleceń z metki:tak:
Tak samo robię z ciuszkami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry