Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i czuję taki spokój jakiś, że jakby co (nie wiem czemu, ale zakładam, że rozpakuję się trochę wcześniej - irracjonalne w sumie), to najpotrzebniejsze rzeczy są;Musze sie z wami podzielic nowym doswiadczeniem. Nie kupujcie pieluszek bella happy!!! Od kilku dni a wlasciwie nocy bylam zmuszona stosowac te pieluszki z powodu braku innych w naszym sklepie. To co przezylismy przez ten czas to czysty horrorMalemu po nocy cieklo po nogach, caly mokry sie budzil dodam ze o bardzo wczesnych porach pewnie dlatego ze mokre go budzilo.
Wczoraj dorwalam sie do biedronki i kupilam huggies premium. Rezultat jest taki ze maly rano suchutki i spal do prawie 8ej
Naprawde nie spodziewalam sie tego po belli.

No to prawda Karincia. Zakupy super,super i jeszcze raz super! zazdroszcze! My tez x-landerka kupujemy,ale w pierwszej kolejnosci fotelik samochodowy Maxi Cosi,bo koniecznie chcemy z bazą,a x-lander nie ma ( z tego co mi wiadomo) z bazą. Wiec plan jest taki lozeczko,fotelik do samoch. kupujemy już teraz,a wozek raczej po porodzie, zwlaszcza,że w miedzy czasie sie przeprowadzamy,wiec o jeden duzy sprzet bedzie mniej do przewozenia! Ja i tak zrobilam postęp, bo zaczelam powoli robioc dzidziusowe zakupy, jakies ciuszki,pieluszki,cązki,szczoteczka do wloskow itd

a te zakupy robiłaś u jednego sprzedawcy? jak możesz to podaj linkaa mi kurier ostatnio poprzynosił moje wcześniejsze zamówienia i okazuje się, że naprawdę niewiele już zostało do kupienia - w zasadzie tylko przewijak, pościel i materac; nawet tetra przyszła i podkłady poporodowe z gatkami dla mnie (zapomniałam już nawet, że zamawiałam)i czuję taki spokój jakiś, że jakby co (nie wiem czemu, ale zakładam, że rozpakuję się trochę wcześniej - irracjonalne w sumie), to najpotrzebniejsze rzeczy są;

Tak samo robię z ciuszkami:-)izabela, rzeczy kupowałam w sumie u 3 różnych sprzedawców, zawsze wychodziło większe zamówienie, więc się opłacało kosztowo pod względem dostawy; u jednego nie robiłam, bo np. kocyki miał za drogie, a nie oferował czegoś tam innego itp. Więc sobie pokompletowałam paczki wedle uznania i zamawiałam;
ja ciuszki kolorowe piorę na lewej stronie, a prasuję w zależności od tego czy jest jakaś aplikacja naszywana, prasowanka czy coś podobnego - trzymam się głownie zaleceń z metki![]()