reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Witam. Jestem tu nowy, a muszę zasięgnąć porad już doświadczonych mam :) Jak to naprawdę jest z tymi emolientami ? Wiem, że dodawane są do wyprawki w szpitalu. Czy później też były przez was używane ? Jest kilka firm, które proponują takie kosmetyki np. Stiefel. Wiele aptek internetowych ma je w sprzedaży. np: Hiperapteka.pl Co o nich myślicie ?

Emolienty nie sa obowiazkowe, przeznaczone sa dla niemowlat z problemami skornymi, tyle ze w dzisiejszych czasach co drugi niemowlak problemy takowe niestety ma. Takim emolientem jest polecane tu przez nas oilatum, dba o skorke niemowlat, nawilza, slicznie pachnie. Ale jesli nic sie nie dzieje ze skorka to nie trzeba sie w nie zaopatrywac to juz wybor rodzica. U mnie w szpitalu badaja skore noworadka i odgornie dostaje nakaz albo zakup albo nie

reklama
Zgadzam się z Kasią. Nie ma co kupowac zwłaszcza kosmetyków na zapas. Od tego tatusiowie są na chodzie, żeby w razie czego skoczyć do sklepu czy apteki i kupić.

Ja przy Anielce spirytus 70% kupiłam normalnie w Realu na alkoholach - ćwiartkę Polmosu. Z tego co pamiętam ma niebieską naklejkę

reklama
Do góry