reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ostatnia edycja:
reklama
któraś z was ma taką karuzelkę jak dobrze pamiętam KARUZELA WYSPA MARZEŃ TINY LOVE PREZENT WARSZAWA (862828125) - Aukcje internetowe Allegro jesteście z niej zadowolone czy może jednak ma jakieś minusy? :-)
a może posiadacie taki uspokajacz Fisher Price - Obrazkowy Uspokajacz K4067 - opinie o Fisher Price - Obrazkowy Uspokajacz K4067 warto go kupić?
Ja mam karuzelkę Tiny tylko symfonię - i jestem baaardzo zadowolona ale.... teraz to już Ci się nie opłaca jej kupować, bo Antek już teraz łapie za zwierzątka więc niedługo karuzelkę będę musiała zdjąć i puszczać tylko muzykę.

A czy jako prezent dla nowo narodzonego dziecka moza dac tez własnie cos ala taka wyprawka ?
Zastanawiam sie co przyniesc kolezance i jej małemu synkowi ,ale w sumie kilka kaftaników by sie pewnie przydało ,zwłaszcza ze znalazłam fajny pomysł na babymama.pl bukiet z ciuszków.CO myslicie ?

bardzo fajny pomysł,tylko nie kupuj tych najmniejszych tylko tak na zapas bo z tych najmniejszych szybko dzieci wyrastają:)

Osobiście kaftaników wogóle nie używam, więc pożytek z bukietu miałabym mały, ale może z innych częsci garderoby też robią?? :sorry2:

reklama
Do góry