• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja mam Tiny Love ale inna- Farm Yard- z kolorowymi trzema zwierzatkami- i jestem bardzo zadowolona, Adas rowniez

bez uspokajacza - my mamy V-tech -sobie juz nocy nie wyobrazam, jak zdarza mu sie problem z zasnieciem, odpalamy dzwieki natury albo kolysanke do tego mis z gwiazdkami kreci nad nim i w ciagu 5 minut dziecko spi, minus to nietypowe baterie -C- szybko sie czerpia ale mamy ladowarke

Oliwia zasypia przy karuzeli, a raczej przy muzyce natury :).
My mamy z fisher'a, ale tą o która pyta ma Mika (chyba się nie myle) i pisała, że jest bardzo zadowolona.

ja Naszej czasami właczam karuzele jak jest spokojna i chce zeby sobie polezała bo potrzebuje coś zrobic. A tak przed zasypianiem to średnio na nią działa, tak samo jesli jest marudna to karuzela nie pomoze:-p

my ostatnio kupiliśmy kostke w Smyku - badzo fajna ma cos do chowania, cos do wyciągania, lustereczko, szeleszczącą książeczke - tylko póki co to Ala bawiąc nią się bardzo wkurza i ciągle bierze do buzi oczywiście:-)

dziewczyny, a czy istnieją jakies krzesełka do karmienia, które mają w sobie funkcje hustawki lub bujaczka?
ooo cos takiego - tylko dla prawdziwych bobasków
AGATKA KRZESEŁKO BUJACZEK HUŚTAWKA 3w1 Int34276 (862121144) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio u moich dziadków wypróbowalismy krzesło bujane na biegunach - suuuper, Ala ciągle w nim zasypiała. Szkoda ze nei mam miejsca w mieszkaniu bo normalnie bym takie kupiła i kij tam ze by mi do aranżacji pokoju niepasowało;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry