Tak,dlatego ciężko wypośrodkować rozmiary, gdyż każde dziecko jest innea moja chodziła w 62,a dostawłam właśnie na 68cm i mi tak pasowało
wszystko zalezy jakie duże sie dziecko urodzi
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja bym kupiła na 62 dla noworodka 

izabela...
dziewczyny jakie możecie polecić krzesełka do karmienia?
i foteliki samochodowe 9-25kg lub 0-25kg?
a ma może któraś z was tą zabawkę? warto kupić? http://www.allegro.pl/item859084533_pileczkowa_zjezdzalnia_zyrafa_fisher_price_k8844.html (na później oczywiście)
a ma może któraś z was tą zabawkę? warto kupić? http://www.allegro.pl/item859084533_pileczkowa_zjezdzalnia_zyrafa_fisher_price_k8844.html (na później oczywiście)
Ostatnia edycja:
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Tez zastanawiam sie nad krzeselkiem. Wiem ze Kasia i Chogata pokazywaly i fajne byly tylko juz nie pamietam ktore to;-)dziewczyny jakie możecie polecić krzesełka do karmienia?
a ma może któraś z was tą zabawkę? warto kupić? PILECZKOWA ZJEZDZALNIA ZYRAFA FISHER PRICE K8844 (859084533) - Aukcje internetowe Allegro (na później oczywiście)
Wiec podpisuje sie pod tym pytaniem:-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
KRZESELKO DO KARMIENIA PLASTIKOWE PEPE BABY DESIGN (878959097) - Aukcje internetowe Allegro
Olenka ja mam te
Tylko mi sie udalo kupic uzywane w stanie idealnym za duzo mniejsze pieniadze
No i sprawuje sie super, blat mozna dostosowac do dziecka, tak samo siedzisko czy wysokosc krzeslka
Zarowno moj dwulatek jest z niego zadowolony jak i Miloszek
Olenka ja mam te

olenka123414
Mama malego Alexa!!!
No i wlasnie o to mi chodziloKRZESELKO DO KARMIENIA PLASTIKOWE PEPE BABY DESIGN (878959097) - Aukcje internetowe Allegro
Olenka ja mam teTylko mi sie udalo kupic uzywane w stanie idealnym za duzo mniejsze pieniadze
No i sprawuje sie super, blat mozna dostosowac do dziecka, tak samo siedzisko czy wysokosc krzeslka
Zarowno moj dwulatek jest z niego zadowolony jak i Miloszek

Iza z takich nie najdroższych fotelików ale majacych wszelkie atesty i dobre noty w testach bezpieczeństwa polecam Fotelik samochodowy RAMATTI VENUS 9-18kg GRATISY (873476194) - Aukcje internetowe Allegro
Iza z takich nie najdroższych fotelików ale majacych wszelkie atesty i dobre noty w testach bezpieczeństwa polecam Fotelik samochodowy RAMATTI VENUS 9-18kg GRATISY (873476194) - Aukcje internetowe Allegro
i jest bardzo przyjemny w uzytkowaniu :-) mam taki po Jasku i czeka na Monie ;-)
kasiol
ja krzesełko mam BabyOno i jestem zadowolona, mały minus to szelki które się ciężko odpinaja choć może to plus
bo krzesełko jest od 6 miesięcy do 3 lat
reklama
i jest bardzo przyjemny w uzytkowaniu :-) mam taki po Jasku i czeka na Monie ;-)
Podoba mi się blokada pasów, co przy starszym dziecku zda na pewno egzamin!!