Tak,dlatego ciężko wypośrodkować rozmiary, gdyż każde dziecko jest innea moja chodziła w 62,a dostawłam właśnie na 68cm i mi tak pasowało
wszystko zalezy jakie duże sie dziecko urodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak,dlatego ciężko wypośrodkować rozmiary, gdyż każde dziecko jest innea moja chodziła w 62,a dostawłam właśnie na 68cm i mi tak pasowało
wszystko zalezy jakie duże sie dziecko urodzi

Tez zastanawiam sie nad krzeselkiem. Wiem ze Kasia i Chogata pokazywaly i fajne byly tylko juz nie pamietam ktore to;-)dziewczyny jakie możecie polecić krzesełka do karmienia?
i foteliki samochodowe 9-25kg lub 0-25kg?
a ma może któraś z was tą zabawkę? warto kupić? PILECZKOWA ZJEZDZALNIA ZYRAFA FISHER PRICE K8844 (859084533) - Aukcje internetowe Allegro (na później oczywiście)

Tylko mi sie udalo kupic uzywane w stanie idealnym za duzo mniejsze pieniadze
No i sprawuje sie super, blat mozna dostosowac do dziecka, tak samo siedzisko czy wysokosc krzeslka
Zarowno moj dwulatek jest z niego zadowolony jak i MiloszekNo i wlasnie o to mi chodziloKRZESELKO DO KARMIENIA PLASTIKOWE PEPE BABY DESIGN (878959097) - Aukcje internetowe Allegro
Olenka ja mam teTylko mi sie udalo kupic uzywane w stanie idealnym za duzo mniejsze pieniadze
No i sprawuje sie super, blat mozna dostosowac do dziecka, tak samo siedzisko czy wysokosc krzeslka
Zarowno moj dwulatek jest z niego zadowolony jak i Miloszek
Super jest to krzeselko i ja je kupuje

Iza z takich nie najdroższych fotelików ale majacych wszelkie atesty i dobre noty w testach bezpieczeństwa polecam Fotelik samochodowy RAMATTI VENUS 9-18kg GRATISY (873476194) - Aukcje internetowe Allegro
i jest bardzo przyjemny w uzytkowaniu :-) mam taki po Jasku i czeka na Monie ;-)