• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Co do krzeselka do karmienia to mam takie jak Deli i Miranda jesli dobrze pamietam, tylko inny model. Dokladne taki Świat Dziecka :: Krzesło Chicco POLLY kolor Candy i jestem bardzo zadowolona udalo mi sie je kupic w promocji za 90e, wczesniej kupilam to X-Adventure Kinderstoel Urban Retro Bruin | Kinderstoelen | Baby-Dump
ale po ciezkiej przeprawie przy skladaniu oddalam je bo poprostu tragedia wiec tak szybko jak je kupilam tak szybko je oddalam

Co do spacerowki to mam wozek wielofunkcyjny ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: URBAN JUNGLE bliźniaczy i od tygodnia jezdzimy juz spacerowka, bo moje gwiazdy juz sie do gondolki nie mieszcza (a w kombinezonach to juz wogole) no i lezec juz nie chca. W spacerowce jezdza tak jak siedza w foteliku do karmienia na pol lezaco (bo oparcie jest rozkladane calkowicie), do tego mam takie spiworki WOMAR DUZY ŚPIWOREK dopinany do wózka 3w1 WEŁNA (876182044) - Aukcje internetowe Allegro jestem bardzo zadowolona

Deli, ciuszki sliczne :)

ja mam takie ale żałuję bo stoliczek był raczej rzadko używany a mieszkanie małe- teraz wolałabym składane ale zadowolimy sie juz tym ktore mamy
ja tez miałam takie,że stoliczek był i u nas świetnie i długo sie sprawdzał,ale teraz wole rozkładane bo mniej miejsca bedzie zajmować,a mam go nie za wiele
a mam stoliczek ze stołeczkami z Ikei wiec drugiego do karmienia podobnego nie potrzebuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry