reklama
izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny do jakiego wieku dziecko jeździ tyłem w aucie?
w tych następnych fotelikach takiemu małemu dziecku (jeśli ma być montowane tyłem) nie będą przeszkadzały wystające nogi? bo teraz Mai wystają już nogi z tego nosidełka i jak wozimy ją tyłem to dotyka oparcia, więc już robi sie jej nie wygodnie, bo niedługo będzie musiała zginać nogi...
namieszałam trochę ;-)
w tych następnych fotelikach takiemu małemu dziecku (jeśli ma być montowane tyłem) nie będą przeszkadzały wystające nogi? bo teraz Mai wystają już nogi z tego nosidełka i jak wozimy ją tyłem to dotyka oparcia, więc już robi sie jej nie wygodnie, bo niedługo będzie musiała zginać nogi...
namieszałam trochę ;-)
izabela...
a mi w sklepie babka powiedziała, że jeżdzi się tyłem do 1 roku życia 

Na krzesełko też zdecydować się nie moge. Wiem, że musi być składane, bo mieszkanie mam małe.
Moja jeszcze w fotelik się mieści, ale na wiosne myśle, że trzeba będzie pomyśleć o nowym foteliku. Już mojemu głowe susze :-)
Moja jeszcze w fotelik się mieści, ale na wiosne myśle, że trzeba będzie pomyśleć o nowym foteliku. Już mojemu głowe susze :-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja mam fotelik taki Fotelik samochodowy Graco Logico S | www.kupujemy.pl porównanie cen I jestem zla jak osa bo kupe kasy wydalismy a malemu juz jest w nim ciasno jak ma kombinezon. Jak bedzie dlugo zimno to w marcu bedziemy musieli kupic nowy.
izabela...
tylko, że ona mi mówiła o foteliku 0-25kgbo do pierwszego roku życia są te foteliki 0-13;p

izabela...
no właśnie o to mi chodzihm...tylko jak nogi będą zwisać to musi raczej przodem już no nie??

izabela...
no właśnie, tak by było logicznie :-) muszę się podpytać w innym sklepie, ciekawe co powiedzą...z tego co mi sie wydaje to jest tak,że dziecko w foteliku -gondoli jeździ tyłem do jazdy,ale gdy przesiadzie sie do większego fotelika to juz jeździ przodem
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Hej, również jestem sierpniową mamą i czasem was podczytuje.
Ostatnio też się interesowałam wiekszym fotelikiem bo zsugerowałam sie wystającymi nogami Zosi, a z tego co przeczytałam na stronie fotelik.info to fotelik należy zmienic gdy dziecko przekroczy podaną dla danego fotelika max. wagę lub jeśli głowa dzidzi zaczyna wystawać powyżej górnej krawędzi fotelika.
Polecam podana powyżej stronę. Podane tam artykuły rozwiały wszelkie moje watpliwości.
Pozdrawiamy,
Dominika i Zosia
Ostatnio też się interesowałam wiekszym fotelikiem bo zsugerowałam sie wystającymi nogami Zosi, a z tego co przeczytałam na stronie fotelik.info to fotelik należy zmienic gdy dziecko przekroczy podaną dla danego fotelika max. wagę lub jeśli głowa dzidzi zaczyna wystawać powyżej górnej krawędzi fotelika.
Polecam podana powyżej stronę. Podane tam artykuły rozwiały wszelkie moje watpliwości.
Pozdrawiamy,
Dominika i Zosia