_karincia_
Fanka BB :)
..że co??Iwonka u nas wychodzi że do 8 miesięcy z 1,5 miesiąca raczej na pewno;p

Bo nie rozumiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..że co??Iwonka u nas wychodzi że do 8 miesięcy z 1,5 miesiąca raczej na pewno;p

ja już od ok 2 tyg. jestem na 4-kach, a Maja ważyła wtedy 7200gDziewczyny jakie teraz nosicie rozmiary pieluch??
Bo ja się zastanawiam czy nie przejśc już na 4 bo niby 3 sa dobre ale w udkach mogło by być luźniej![]()

3-ki już Maję cisnęły, więc też m.in. dlatego się przerzuciłyśmy na 4-ki, ale waga też ma jak dla mnie znaczeniew sumie to nie waga istotna tylko wymiary tu i ówdzie;p
moja akurat dupkę ma chudą wałków żadnych i muszę pilnować żeby rzepy były dobrze bo zgubi;p
a i ja używam pampers 3 i dada 2 i dada są ciut większe od pampków.

i składniam sioe do podsumowania że dzieci powinny jeździc w fotelikach tylem do kierunku jazdy do 3 roku tak jak to jest bodajrze w szwecji...

Dziewczyny jakie teraz nosicie rozmiary pieluch??
Bo ja się zastanawiam czy nie przejśc już na 4 bo niby 3 sa dobre ale w udkach mogło by być luźniej![]()