_karincia_
Fanka BB :)
..że co??Iwonka u nas wychodzi że do 8 miesięcy z 1,5 miesiąca raczej na pewno;p

Bo nie rozumiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..że co??Iwonka u nas wychodzi że do 8 miesięcy z 1,5 miesiąca raczej na pewno;p
ja już od ok 2 tyg. jestem na 4-kach, a Maja ważyła wtedy 7200gDziewczyny jakie teraz nosicie rozmiary pieluch??
Bo ja się zastanawiam czy nie przejśc już na 4 bo niby 3 sa dobre ale w udkach mogło by być luźniej![]()
3-ki już Maję cisnęły, więc też m.in. dlatego się przerzuciłyśmy na 4-ki, ale waga też ma jak dla mnie znaczeniew sumie to nie waga istotna tylko wymiary tu i ówdzie;p
moja akurat dupkę ma chudą wałków żadnych i muszę pilnować żeby rzepy były dobrze bo zgubi;p
a i ja używam pampers 3 i dada 2 i dada są ciut większe od pampków.
i składniam sioe do podsumowania że dzieci powinny jeździc w fotelikach tylem do kierunku jazdy do 3 roku tak jak to jest bodajrze w szwecji...
Dziewczyny jakie teraz nosicie rozmiary pieluch??
Bo ja się zastanawiam czy nie przejśc już na 4 bo niby 3 sa dobre ale w udkach mogło by być luźniej![]()