my też za bardzo miejsca nie mamy dlatego zastawiliśmy wejście na balkon u Zosi w pokojuja niestety nie mam miejsca na kojec, a też by się przydał :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my też za bardzo miejsca nie mamy dlatego zastawiliśmy wejście na balkon u Zosi w pokojuja niestety nie mam miejsca na kojec, a też by się przydał :-(
My juz od miesiąca jeździmy w spacerówce, bo gondola juz dawno za mała. Mamy Baby Design Sprint i jestem z niego bardzo zadowolona. Też tacham wózek na 3 piętro, więc zwracałam uwagę m.in. na to by był lekki i wygodny do wnoszenia.
U mnie jest ten pierwszy poziom tak gdzies na srodku ....yyy ja jeszcze nie obniżyłam ale mam nietypowe łóżeczko pierwszy poziom jest dość nisko niżej niż tradycyjnie.
Powiem Ci, że my jesteśmy zadowoleni. Oparcie może nie jest super wysokie, ale jak widzę nieco starsze siedzące już dzieci, to one zwykle trzymaja sie pałąka, a nie opierają. Widziałam w tej spacerówce też starsze dziecko i wyglądało na to, że jest ok. Prowadzi się ją bardzo leciutko. Ma duże koła, przednie skrętne z możliwością zablokowania. Jedyny jej minus, to fakt, że nie ma przekładanej rączki. W takie chłodne dni zawsze zakładam folię, żeby maluszkowi nie wiało zimnym powietrzem do budki. Wózek jest bardzo szeroki, więc maluszek ma swobodę ruchów i chętnie w nim siedzi.No my też gdzieś od miesiąca w spacerówce ale nie jestem z niej zadowolona. Patrzyłam m.in też na taki wózeczek jak Ty masz bo cena jest zachecająca. A czy oparcie siedziska nie jest za niskie?? Jak się prowadzi??
ja mam drewniany kojec 6cioramienny cos w tym stylu tylko bez otwieranej bramki
HIT!! KOJEC 8 ELEMENTÓW Z BRAMKĄ ==> Od SS (3608860) - Świstak darmowe aukcje#
Czy któraś z was zastanawiała się już może nad spacerówką??
My mamy x-ladera i po świetach bożego narodzenia przesiadłyśmy sie do spacerówki, ale jak dla mnie jest za ciężko wnosić na 2 piętro i planuje jak zrobi się cieplej może marzec/kwiecień zamienić tego klocka na jakiś lżejszy wózek. Jakie polecacie??bo już się powoli zaczynam rozglądać.
w piwnicy to wole nie trzymać wózka bo tam myszy i szczury kiedyś grasowały wiec wole nie ryzykować. A ja w ogóle nie powinnam dziwigać bo mam rwe kulszową , a w 2008 wypadł mi dysk wiec...szukam czegos lekkiego i odpowiedniego dla mniej wiecej 8 miesięczniaka
dziewczyny kiedy obniżamy łóżeczko o 1 poziom?
ja w momencie gdy mała bedzie siedziała i bedzie mi sie dxwigać do wstawania,wiec mysle,ze mam jeszcze czas