Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki Basiu za wskazówki. Nie zwróciłabym uwagi na te podpórki pod stópki a dzięki tobie już mniej więcej wiem jakie modele odrzucić. A jest tego że hoho. No i obowiązkowo musi mieć bajery typu daszek i inne koszyczki i przyciski. W końcu to mała kobietka, więc najlepiej jak jeszcze będzie się świecił. Zagadałam w sklepie i mają mi sprowadzić takie cudeńka. Tylko też sobie liczą. Przebitka cenowa masakryczna 70złEfe ja dopiero nadrabiam zaległości - co do rowerka mamy 3 wiec i trochę doświadczenia - dla roczniaka polecam taki przybajerzony ale najwazniejsze żebyś zwróciła uwagę żeby było solidne wygodne siedzenie z oparciem i dobry podnóżek - taki większy kawałek plastiku po bokach podwyższony żeby małe nóżki się nie wyślizgiwały - takie cechy wg mnie najważniejsze gdy rowerek to ma być środek transportu pchany przez rodzica....Karol tez dostał na roczek ale dziadkowie nie mieli pojęcia co kupic i nie było dobrek podpórki pod nogi i kicha bo mu spadały i zahaczały o pedały...milo jak ma jakieś koszyczki na wiaderko i inne skarby, no i ja myslę że nasze spokojnie i w te (odkąd dobrze siedzi-nie musi chodzić) i w następne wakacje jeszcze na takich trzykołowcach będa jeździć, dwukołowiec z bocznymi to najwcześniej na 2,5-3 lata

na razie taki mi wpadł w oko: http://www.allegro.pl/item904237030_rowerek_kotek_sterowanie_baldachim_mega_promocja.html
Ostatnia edycja: