reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Efe ja dopiero nadrabiam zaległości - co do rowerka mamy 3 wiec i trochę doświadczenia - dla roczniaka polecam taki przybajerzony ale najwazniejsze żebyś zwróciła uwagę żeby było solidne wygodne siedzenie z oparciem i dobry podnóżek - taki większy kawałek plastiku po bokach podwyższony żeby małe nóżki się nie wyślizgiwały - takie cechy wg mnie najważniejsze gdy rowerek to ma być środek transportu pchany przez rodzica....Karol tez dostał na roczek ale dziadkowie nie mieli pojęcia co kupic i nie było dobrek podpórki pod nogi i kicha bo mu spadały i zahaczały o pedały...milo jak ma jakieś koszyczki na wiaderko i inne skarby, no i ja myslę że nasze spokojnie i w te (odkąd dobrze siedzi-nie musi chodzić) i w następne wakacje jeszcze na takich trzykołowcach będa jeździć, dwukołowiec z bocznymi to najwcześniej na 2,5-3 lata
Dzięki Basiu za wskazówki. Nie zwróciłabym uwagi na te podpórki pod stópki a dzięki tobie już mniej więcej wiem jakie modele odrzucić. A jest tego że hoho. No i obowiązkowo musi mieć bajery typu daszek i inne koszyczki i przyciski. W końcu to mała kobietka, więc najlepiej jak jeszcze będzie się świecił. Zagadałam w sklepie i mają mi sprowadzić takie cudeńka. Tylko też sobie liczą. Przebitka cenowa masakryczna 70zł:wściekła/y:

na razie taki mi wpadł w oko: http://www.allegro.pl/item904237030_rowerek_kotek_sterowanie_baldachim_mega_promocja.html

Ostatnia edycja:
reklama
Efe myślę ze spokojnie możesz taki brac - a w sklepie się nei opłaca, moi teściowie 3 lata temu dali ok 160 zł a potem nie mogli przeżyć jak im powiedzieliśmy po ile na allegro są...
wiadomo że te rowerki nie są super mocne - nasz też się z lekka rozpada po Karolu - ale na te ok 1,5, max 2 lata jeżdżenia powinien wystarczyć...
w modzie też teraz było coś w ten deseń ROWEREK FUTURE +PODKŁADKA Z KUBUSIEMGRATIS* 4 KOL (910664773) - Aukcje internetowe Allegro ale wg mnie (Kolega Karola miał) na prowadzenei niewygodne a na samodzielne jeżdżenie za trudne- wielkościowo dla 2-3 latka ale wtedy lepiej już kupować z normalnymi pedałami a nie z tymi z przodu

Magda- sprytna Twoja Julinka szybko się nauczyła :)

Efe myślę ze spokojnie możesz taki brac - a w sklepie się nei opłaca, moi teściowie 3 lata temu dali ok 160 zł a potem nie mogli przeżyć jak im powiedzieliśmy po ile na allegro są...
wiadomo że te rowerki nie są super mocne - nasz też się z lekka rozpada po Karolu - ale na te ok 1,5, max 2 lata jeżdżenia powinien wystarczyć...
w modzie też teraz było coś w ten deseń ROWEREK FUTURE +PODKŁADKA Z KUBUSIEMGRATIS* 4 KOL (910664773) - Aukcje internetowe Allegro ale wg mnie (Kolega Karola miał) na prowadzenei niewygodne a na samodzielne jeżdżenie za trudne- wielkościowo dla 2-3 latka ale wtedy lepiej już kupować z normalnymi pedałami a nie z tymi z przodu

Magda- sprytna Twoja Julinka szybko się nauczyła :)
Dzięki Basiu;-) No musi być z bajerami i błyskotkami bo chrześnica to mała sroczka:) Taki zwyczajny to rodzice już jej kupią jak urośnie. Ja z chrzestnym zrzucę się na ten z kotkiem. No i urodziny są za jednym zamachem z urodzinami starszego brata (9 lat) i jemu też muszę jakiś drobiazg kupić:confused2: A lubi robale:eek:
a czy takie trójkołowce maja gumowe-silikonowe koła czy tylko plastikowe?

karincia ja kupuję taki, dziewczyny mają i polecają KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN PEPE KRZESŁO (908051880) - Aukcje internetowe Allegro tylko wzór z tukanem (nie ma go tu), będzie dostepny u producenta w marcu i zamawiam u siebie w sklepie, bo cena taka sama jak na allegro, tj. 289zł
Izabela ja mam tukana:)

Iza ja się napaliłam na to przed świętami ale sobie odpuściłam - stwierdziłam że nie ma sensu wydawać tyle kasy na zabawkę do wózka- teraz młody i tak więcej na spacerach śpi a jak nie spi to obserwuje świat i pewnie jak przestanie spać na spacerach to tym bardziej będzie wolał eksplorować niż bawić się zabawką...i jakoś jak wspominam Karola to też praktycznie nie woziliśmy zabwek w wózku bo go nie interesowały, czasem jakis drobiazg do reki...

a ja zapodaje inny temat- mata do wanny, gdzie,jaka?

Moja też jak jeździ w wózku i nie śpi to drzewka ją interesują bardzo albo zwierzątka.A zabawkę do ręki mam bo nieraz w sklepie mi marudzi to jej dam i spokój na jakis czas.Niestety Baska nie pomogę bo moja jeszcze na pieluszce siedzi

reklama
Do góry