reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama

Mam cos podobnego,tylko w moich ta ''guma'' jest bardzo miekka...ale mala i tak je zawsze sciagnie,ona wszystko sciaga :/ np. ubiore ja bo wychodzimy na spacer i zanim ja zdaze buty zalozyc to ona swoje juz ma zdjete ...
Najlepiej po domu sprawuja sie rajtuzki,bo ich nie sciagnie a cos ma na stopkach,nie sa to co prawda kapcie ale zawsze cos:sorry2:

My tez mamy identiko jak te z allegro, tylko ja kupiłam w sieci sklepów "Super Niskie Ceny-SNC" za 7 zł, kupiłam o pare rozmiarów wieksze na zapas, bo teraz Alka ma w czym tuptać po domu.
Ale tez mi się wydaje że kiszka będą bo ta guma za twarda a reszta mięciutka jak rajstopka i nei będą się dobrze trzymać na nóżce podczas chodzenia.

A mamy takie ze skórki i z gumką jak Jogoda.

Miranka extra nowinki:-p

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-)
myślałam, że wasze dzieci śmigają po domu w bucikach np. befado :tak: takich sztywnych
a my mamy takie skarpety z gumową-silikonową podeszwą z lidla, ale też się zsuwają czasami oraz takie 100_0476.jpg ale mogłyby być wyższe

a ten wózko-rower to już gdzieś widziałam, w sumie fajna rzecz ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry