Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Andariel ja miałam taki śpiworek pożyczony zeszłej zimy i dla takiego maluszka super. Nie bawiłam się w żadne koce, pościele do wózka. Ale teraz moje dziecko nielubi nawet osłony, bo jej zakrywa tą tackę z przodu, także o śpiworze mogę zapomnieć.w naszym jak odwinę ten rózowy polarek od osłonki na nóżki to moge go postawić i też osłania, ale jakoś mi się mało wydaje... może masz rację, czapa, szalik, ciepłe wdzianko i w sumie nie trzeba nic więcej (w końcu podczas zawiei i tak się nie spaceruje, nie?); ewentualnie myślałam o jakimś śpiworku, z którego wypięłabym część osłonkową i uzyła go tylko jako ocieplacza pod spód (materacyka), coś w stylu: BabyLux ŚPIWOREK DO WÓZKA FOTELIKA OWCZA WEŁNA (1221209659) - Aukcje internetowe Allegro
albo będę ciężkim "pompowanym" wózkiem śmigać![]()