• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja też myślałam o śpiworze do wózka, ale stwierdziłam że bardziej się przyda małemu dziecku niż takiej Mai ;)) ona chce teraz chodzić i wsadzać ją w ten śpiwór w brudnych butach to... także gruby koc i porządne ubranko powinny wystarczyć :) a sanki z oparciem są u teściów, także pożyczymy od nich i na zimę jak znalazł :D

kurczę faktycznie - jesień idzie wielkimi krokami a za niż zima zła :) Musze pomyśleć już o ciepłej garderobie... A wczoraj dopiero letnie bluzki i krótkie spodenki spakowałam do kartonu... szkoda mi lata...

Tylko jak pomyślę ile kasy wołają za te zimowe kurtki czy kombinezony to aż mnie skręca. Muszę przeszukać allegro.

reklama
Nam za kapcie służą skarpety z abs,tak które tu dziewczyny polecały na allegro. Kosztują 26zl sztuka ale są absolutnie fantastyczne. Mamy wersję zimową. Nic się z nimi nie dzieje w praniu,Natk ama cieple stopy,wiec widac ze na pewno nie marznie:). Polecam:). A! a te abs sa swietne bo sa na calej powierchni skarpety:)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry